Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kaufland susține #ElectricRomania, primul tur al țării organizat cu mașini electrice

0

Kaufland susține Electric România, primul tur al țării cu mașini electrice. Evenimentul se va desfășura pe durata a 7 zile, între 13 – 19 iunie, timp în care 5 mașini electrice vor străbate 1.700 de kilometri, pe un traseu care ajunge în 10 orașe din țară.

 

Proiectul este organizat de publicația Automarket, în parteneriat cu Kaufland România, cu scopul de a sublinia importanța tranziției la soluții de transport sustenabil și de a atrage atenția asupra acestui segment din piața auto în România. Astfel, pentru turul Electric România sunt folosite 5 mașini electrice, selectate dintre cele aflate în topul vânzărilor pentru automobilele de acest tip.

Startul turului va fi dat în București, iar traseul include alte 9 orașe importante din țară: Bacău, Iași, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timișoara, Sibiu, Pitești, cu întoarcere la punctul de plecare. Pentru realizarea acestuia, Kaufland pune la dispoziția organizatorilor stațiile proprii de încărcare rapidă pentru mașini electrice.

Kaufland deține cea mai complexă rețea națională de încărcare pentru mașini electrice

Kaufland se implică activ în susținerea utilizării de mașini electrice prin dezvoltarea celei mai complexe rețele naționale de stații de încărcare rapidă, cu puncte în orașe cheie din țară. Astfel, în parteneriat cu Renovatio, a dezvoltat culoare de încărcare care leagă Constanța de Arad via Sibiu și București de Oradea via Brașov.

În prezent, Kaufland deține o rețea de 24 de stații de încărcare la nivelul întregii țări. Aceasta este cea mai complexă rețea de stații de încărcare din România. Cele 24 de stații includ 42 de puncte de încărcare în regim Fast Charge DC (standarde CHAdeMo și CCS cu o putere de maxim 50 kW) și alte 24 de puncte de încărcare în regim AC (Type 2 la o putere de 22 kW). Mai mult, până la finalul anului Kaufland plănuiește extinderea rețelei prin deschiderea de noi stații în regiunea Moldovei și în sudul țării.

De asemenea, Kaufland în parteneriat cu Renovatio au deschis un hub de încărcare în parcarea magazinului situat pe Strada Barbu Văcărescu din București. Stațiile instalate aici permit încărcarea simultană a 3 autovehicule electrice la o putere de 50kW.

Accesul la punctele de încărcare din parcările magazinelor Kaufland se face gratuit și pot fi utilizate de toți posesorii de autovehicule electrice din România. Punctele de încărcare funcționează non-stop și pot fi utilizate în baza unui card care poate fi ridicat din orice magazin Kaufland dotat cu o astfel de stație destinată mașinilor electrice.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 126 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.