Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kaspersky Lab publică raportul său de CSR

0

Kaspersky Lab a anunțat publicarea celei de-a doua ediții a Raportului de Responsabilitate Socială Corporativă.  Raportul include inițiativele companiei în domeniul tehnologiei, al educației și al acțiunilor caritabile. Fiecare secțiune este ilustrată cu povești reale.

akrotiri-archive-detail-from-the-wall-painting-of-the-saffron-gatherers_rsz

Secțiunea de tehnologie a raportului este dedicată evoluției criminalității informatice. Aceasta include cele mai recente tehnologii dezvoltate de Kaspersky Lab pentru a preveni criminalitatea informatică și a face o lume mai bună. Partea de tehnologie prezintă și viziunea companiei asupra amenințărilor cibernetice cu care ne vom confrunta până în 2020, pe măsură ce inovațiile Internet of Things devin mai populare.

Raportul include, de asemenea, inițiativele Kaspersky Lab în domeniul educației, cum ar fi Kaspersky Academy Talent Lab și Kaspersky Cyberheroes – o competiție pentru elevi.  O altă parte importantă a raportului este rezervată sprijinului pe care Kaspersky Lab îl acordă Societății de Arheologie din Atena, în Akrotiri. Proiectul urmărește să conserve o așezare antică descoperită de arheologi la mijlocul secolului al XX-lea. Împreună cu European Schoolnet (EUN), compania a mai lansat câteva inițiative importante în ceea ce privește siguranța copiilor în mediul online, informarea părinților și dezvoltarea unor soluții eficiente de securitate.

Secțiunea de acțiuni caritabile prezintă povești inspiraționale despre diferite proiecte sociale și de voluntariat în care sunt implicați angajații Kaspersky Lab. Aceste acțiuni includ de la îndrumarea copiilor dintr-un orfelinat din Rusia, până la inițiative de educare în domeniul securității online pentru elevi, donarea de sânge sau protejarea mediului. În cadrul secțiunii, este prezentat sprijinul Kaspersky Lab pentru instituții non-profit cum ar fi BRAC: compania oferă soluția sa Kaspersky Endpoint Security for Business pentru a proteja rețelele organizației și serviciile financiare.

 “Suntem convinși că oamenii cărora le pasă pot face multe și schimba multe, pentru o lume mai bună. Din acest motiv, în loc să conțină o grămadă de cifre, raportul nostru include povești emoționante care ne-au atras atenția. Le-am pus pe toate laolaltă ca să îi inspire și pe alții”, a spus Eugene Kaspersky, Președinte și CEO la Kaspersky Lab.

Pentru mai multe informații despre inițiativele Kaspersky Lab de CSR, puteți citi raportul integral aici: https://csr.kaspersky.com/en/.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este o companie globală de securitate cibernetică, fondată în 1997. Cunoștințele în domeniul amenințărilor cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii pentru a proteja companii, infrastructură critică, autorități guvernamentale și utilizatori individuali din toată lumea, Portofoliul complex de securitate include protecție endpoint de top și un număr de soluții specializate de securitate și de servicii, pentru a combate amenințările digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejați de tehnologiile Kaspersky Lab, precum și 270.000 de companii client, pe care le ajutăm să protejeze ce e mai important pentru ele. Pentru mai multe informații, vizitați www.kaspersky.ro.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.