Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JustAD lanseaza programul pentru dezvoltarea antreprenoriatului romanesc, StartUp PRO

0

JustAD vine in sprijinul start-up-urilor cu un program special dedicat acestora.

StartUp PRO este un program menit sa stimuleze creativ economia Romaniei prin sprijinirea antreprenoriatului. Agentia a creat in acest scop pachete economice de comunicare si branding care pot fi accesate de catre 10 start-up-uri pana la sfarsitul anului. Inscrierile vor avea loc in perioada 20 iulie – 20 septembrie pe adresa startup@justad.ro

1

Bazandu-ne pe informatia din baromentrul EY Romania conform careia principala destinatie a resurselor financiare in urmatorul an va fi promovarea, am creat pachetele de comunicare si branding tinand cont de necesitatile si posibilitatile unui start-up de a se promova. Acestea ofera servicii de publicitate de specialitate la costuri DIY.

Stim ca pe langa un plan bine intocmit si conexiunile necesare, in cresterea unei afaceri este nevoie de o promovare corecta. Nu in ultimul rand, dorim sa acceleram procesul de trecere al unui start-up in faza de IMM. – Alina Stanciu, Head of Strategy.

StartUp PRO va fi sustinut de lansarea in premiera in Romania a unui ghid de supravietuire in jungla publicitatii. Echipa din spatele proiectului are incredere in cei care nu au incetat sa isi urmeze visul – acela de a cladi un viitor frumos pentru ei si pentru Romania, iar acest program reprezinta modalitatea perfecta de a ii incuraja in demersurile lor.

Pentru mai multe informații, vizitați:

www.justad.ro/startuppro

Despre JustAD

Noi suntem agentia de publicitate JustAD. De 11 ani proiectam strategii de comunicare integrata care creeaza conexiuni semnificative intre branduri si oameni. Ne plac lucrurile facute bine, de la A la Z, iar dintre strategie si creatie, le alegem pe amandoua.

Credem cu tarie ca A face afaceri fara publicitate este ca si cum i-ai face cu ochiul unei fete pe intuneric. Tu vei sti ceea ce faci, in rest nimeni altcineva nu va afla. – Steuart Henderson Britt.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.