Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Junior Achievement România pregăteşte micii antreprenori din Şcoala lui Andrei

0
  • Petrom si Junior Achievement Romania anunta lansarea programului Mici antreprenori in Scoala lui Andrei

  • Programul va dezvolta abilitatile de viata ale elevilor din scoli generale concentrandu-se in special pe acele competente care pot transforma participantii in tineri lideri in comunitatile lor chiar inainte de terminarea scolii

  • Peste 10.000 de tineri din 18 comunitati vor beneficia gratuit de activitatile proiectului pana la sfarsitul lui 2013

 

Petrom si Junior Achievement Romania lanseaza proiectul Mici antreprenori in Scoala lui Andrei pentru a raspunde unei nevoi careia metodele clasice de educatie nu au reusit sa ii raspunda: capacitatea si, in mod deosebit, dorinta tinerilor de a contribui cat mai devreme la comunitatea in care traiesc si invata.

Peste 10.000 de elevi si cadre didactice din ciclurile primar si gimnazial vor avea oportunitatea de a face scoala „altfel” de-a lungul intregului an scolar prin module educationale JA learning by doing, care aduc comunitatea la clasa prin activitatile interactive, in cele 18 localitati in care se va derula proiectul. Astfel, elevii isi vor asuma roluri de antreprenori si profesionisti pentru a afla cum functioneaza comunitatea lor, ce o face unica si care sunt nevoile ei, incercand sa identifice solutii pentru acestea cu ajutorul consultantilor voluntari.

logo JARCadrele didactice din localitatile implicate vor beneficia datorita parteneriatului Petrom – Junior Achievement Romania in mod gratuit de toate oportunitatile proiectului: materiale gratuite pentru intreaga clasa, training pentru cadrele didactice, participarea consultantilor voluntari la clasa, pre/post-test si certificate profesor si elev.

Invatatorii si profesorii interesati pot afla mai multe la www.jaromania.org, localitatile incluse in proiect fiind: Galati, Braila, Zemes, Moinesti, Buzau, Adjud, Ploiesti, Campina, Pitesti, Craiova, Constanta, Videle, Foglas, Marca, Suplacu de Barcau, Moreni, Boldesti Scaieni si Bucuresti.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.