Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Junio.ro lansează Summer Jobs – o secțiune dedicată locurilor de muncă pe timp de vară pentru studenți

0

Junio.ro, prima platforma de joburi part-time pentru studenți, lansează Summer Jobs, o secțiune dedicată tinerilor care doresc să-și găsească un loc de muncă sau un internship pe perioada verii. Cu peste 60 de anunțuri de joburi part-time deja înregistrate pe platformă de la companii din domeniul IT, marketing, financiar și contabil, noua secțiune va oferi studenților și posibilitatea de a-și petrece vacanța de vară punând în practică cunoștințele dobândite în timpul facultății.

Junio Summer Jobs

„Ne dorim să-i ajutăm pe studenți să obțină cât mai multă experiență profesională, fără să fie nevoiți să renunțe la studiile pe care le desfășoară”, a menționat Cornel Nițu, cofondator Junio.ro. „Tocmai de aceea, încercăm să introducem în platforma Junio.ro oportunități cât mai variate pentru a susține tinerii înscriși să-și găsească un loc de muncă potrivit pentru nevoile lor. Astfel, pe lângă anunțurile de joburi part-time, ne-am gândit să ne adresăm și studenților care își doresc să aibă experiența unui job doar pe timpul verii, astfel încât să se poată întoarce la facultate în toamnă cu un plus de cunoștințe și cu niște bani în buzunar.”

Mai mult, noua secțiune pe platforma Junio.ro va aduce și companiilor implicate un plus de expunere, acestea benefiicind de o legătură directă cu rețeaua de ambasadori Junio.ro din cadrul universităților și asociațiilor de studenți partenere. În plus, companiile vor avea acces la o bază de candidați atent verificată și vor avea parte de susținerea unui consilier Junio care îi va ajuta să creeze un anunț și o descriere a companiei cât mai atractive pentru studenți.

„Ne propunem să schimbăm modul în care se fac anunțurile de joburi și internship-uri pentru studenți, tocmai de aceea avem o persoană dedicată care se va ocupa exclusiv de obținerea cât mai multor informații de la companii pentru a le crea un profil complet”, a adăugat Vlad Posea, cofondator Junio.ro. „Astfel, tinerii care își doresc să aplice vor putea afla cât mai multe detalii despre care este procesul de recrutare al companiilor, care vor fi mai exact atribuțiile lor, care este mediul de lucru, dar și cum arată birourile companiilor și activitățile în care sunt implicați angajații în afara orelor de lucru.”

Pentru înscrieri în platformă și aplicații, companiile interesate și studenții pot accesa: https://summer.junio.ro/

***
Despre Junio.ro
Junio.ro este prima platformă de recrutare online dedicată exclusiv studenților din România. Creată de echipa care a dezvoltat cu succes platforma stagiipebune.ro, Junio.ro oferă studenților oportunități de angajare part-time și internship-uri în companii din domeniul IT, marketing, financiar și contabil. Pentru a asigura autenticitatea informațiilor din conturile posibililor candidați, platforma Junio.ro abordează un model unic pe piața de recrutare din România prin parteneriate directe cu centrele universitare și asociațiile studențești, cum ar fi Asociația Studenților și Absolvenților Francofoni (ASAFF), Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune (ASCIG), Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI), Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), Liga Studenților Electroniști (LSE) și Sindicatul Studenților din Cibernetică (SISC).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.