Jojo sprijină moda „verde”

0

„Fashion for Trees” ne demonstrează că suntem din ce în ce mai mulţi iubitori de verde gata să ia atitudine. Demersului Asociaţiei MaiMultVerde i s-au alăturat cu entuziasm şi generozitate Dove şi Rexona, branduri care au redus cantitatea de plastic utilizată pentru ambalaje cu 10-18%, astfel economisind 6 milioane kWh la nivel global. Unilever România ne oferă o mulţime de premii atât pentru tombola din seara evenimentului, cât şi pentru cea online, dar cel mai important, o aduce alături de noi pe Jojo, ambasadoarea Rexona în România şi o mare iubitoare de natură. Aveţi astfel ocazia să câştigaţi portofele DaDa, seturi Dove şi Rexona şi .. surprize din partea lui Jojo.

Jojo a donat pentru evenimentul ce va avea loc pe 11 octombrie trei din ţinutele îmbrăcate la ediţia din 2011 ashow-ului „Dansez pentru tine”, cât şi racheta şi mingea de tenis folosite la BCR Ladies Open în acelaşi an, totul pentru o Românie pe care să o înverzim împreună. Te poţi alătura şi tu acestei iniţiative, prin donaţii online pe pagina www.maimultverde.ro/fashionfortrees, susţinând activ viitoarele campanii de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde şi oferind celor dragi şansa la un aer mai curat şi o lume mai frumoasă. În cazul în care doreşti să contribui mai mult la plantarea celor 20.000 de puieţi pe care îi vom înrădăcina în zone alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, o poţi face prin donaţii individuale sau sponsorizări ce pot fi făcute direct în contul asociaţiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank – Moşilor.

Jojo, împreună cu Rexona şi Dove, se alătură evenimentului susţinut de cei mai importanţi designeri români ai momentului, Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Andreea Bădală (Murmur), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Cliţan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, Laurent Tourette, echipa Art In Makeup şi Mirela Vescan, pentru o seară de gală cu finalitate caritabilă. Prin participarea la tombole şi licitaţii, participanţii se vor implica activ în transformarea mediului înconjurător, transformare la care iau parte deja în mod pozitiv.

“Fashion for Trees“ este un eveniment MaiMultVerde promovat de partenerii media – Marie Claire, Beau Monde, Cosmopolitan, Story, andreearaicu.ro, bucurenci.ro, 121.ro, agentiadepresamondena.ro, ecomagazin.ro, avocatnet.ro, ziare.com, inparc.ro, responsabilitatesociala.ro, romaniapozitiva.ro, fpeople.ro.

 

Asociaţia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi de protecţie a mediului, care are misiunea de a construi o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. În primii patru ani de activitate, 2008 – 2011, MaiMultVerde a lucrat cu peste 19.000 de voluntari, a plantat peste 600.000 de puieţi, a strâns peste 300 de tone de deşeuri, a deschis primul sistem de bike-sharing din Bucureşti, Cicloteque, a derulat mai multe campanii naţionale de informare şi educaţie şi a organizat prima gală de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde în primii patru ani a depăşit 3.300.000 de euro. Fondurile au fost obţinute din sponsorizări oferite de marile companii din România.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.