Jocul cuvintelor interzise se lansează oficial în România!

0

Hasbro lansează pe piața din România unul dintre cele mai creative jocuri de cuvinte din lume – Taboo – o provocare haioasă pentru oricine îl va încerca. Un joc al „distracției de nedescris”, la propriu și la figurat, Taboo constă în descrierea unor cuvinte fără a folosi chiar cei mai reprezentantivi și uzuali termeni.

taboo-2

În jocul Taboo, pentru a câștiga trebuie să-ți ajuți echipa să ghicească cât mai multe cuvinte secrete, însă trebuie să fii atent pentru că cele mai evidente indicii sunt strict interzise. Gândiți-vă, spre exemplu, cum ați putea descrie termenul „nachos” fără a folosi cuvintele mexican, chipsuri, crocant, sos și chilli? Mai mult, nici  cuvintele derivate din acestea nu sunt permise.

„Taboo aduce un concept nou de joc, potrivit atât pentru tineri, cât și pentru adulți și poate oferi ore în șir de distracție. Fiind o competiție contracronometru a cuvintelor, jocul poate lua oricând o turnură neașteptată și să transforme o seară oarecare petrecută alături de prieteni ori familie, într-una memorabilă,” declară Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro România & Bulgaria.

Așadar, jucătorii își testează creativitatea cu Taboo, în încercarea de a descrie denumiri de cuvinte ori branduri populare. Jocul vine cu un set de peste 1.000 cuvinte și provocăride ghicit, relevante pentru tendințele actuale, o clepsidră, un zar care schimbă regulile jocului și o sonerie care îi „sancționează” pe cei care rostesc cuvintele Taboo.

Cum se joacă?

  1. Împărțiți-vă în echipe și așezați-vă astfel încât să vă puteți vedea unii pe alții;

  2. Aranjați cartonașele și alegeți-vă culoarea cu care veți juca;

  3. Fă-i pe cei din echipa ta să rostească cuvântul de ghicit din partea de sus a cartonașului, fără să folosești cuvintele Taboo. Dacă rostești cuvintele interzise, echipa ta a pierdut punctul;

  4. Timpul de joacă îl stabiliți voi, câștigătoare va fi echipa cu cele mai multe puncte;

  5. Pregătiți-vă de o distracție de nedescris!

Despre Hasbro:

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.