JOB: Recruitment Coordinator @ Teach For Romania

0

Echipa de Recrutare Teach for Romania își propune să atragă tineri profesioniști care își asumă transformarea societății, printr-un program de leadership în educație.

site5

În sezonul anterior, am atras peste 700 de candidați și, printr-un proces de evaluare riguros am selectat 43 de candidați cu potențial care vor deveni a treia generație de profesori Teach for Romania. Pentru sezonul următor de dorim să recrutăm încă 50 de candidați de top.

În calitate de Recruitment Coordinator, vei avea șansa să lucrezi la dezvoltarea unei strategii de recrutare pentru a găsi și atrage candidați de top care vor forma următoarea generație de profesori Teach for Romania.

Vei avea șansa să-ți recrutezi și pregătești propria echipă de voluntari, să dezvolți parteneriate cu diverse Universități și organizații și să-ți dezvolți abilitățile de vorbire în public, prezentând programul Teach for Romania către potențialii candidați. Mai mult, vei face parte dintr-o organizație bazată pe valori și vei avea un mediu de lucru excelent, în care să te dezvolți personal și profesional.

VEZI DETALII ȘI APLICĂ PÂNĂ ÎN 4 AUGUST!

http://teachforromania.org/implica-te/cariere/

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.