Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Recruitment Coordinator @ Teach For Romania

0

Echipa de Recrutare Teach for Romania își propune să atragă tineri profesioniști care își asumă transformarea societății, printr-un program de leadership în educație.

site5

În sezonul anterior, am atras peste 700 de candidați și, printr-un proces de evaluare riguros am selectat 43 de candidați cu potențial care vor deveni a treia generație de profesori Teach for Romania. Pentru sezonul următor de dorim să recrutăm încă 50 de candidați de top.

În calitate de Recruitment Coordinator, vei avea șansa să lucrezi la dezvoltarea unei strategii de recrutare pentru a găsi și atrage candidați de top care vor forma următoarea generație de profesori Teach for Romania.

Vei avea șansa să-ți recrutezi și pregătești propria echipă de voluntari, să dezvolți parteneriate cu diverse Universități și organizații și să-ți dezvolți abilitățile de vorbire în public, prezentând programul Teach for Romania către potențialii candidați. Mai mult, vei face parte dintr-o organizație bazată pe valori și vei avea un mediu de lucru excelent, în care să te dezvolți personal și profesional.

VEZI DETALII ȘI APLICĂ PÂNĂ ÎN 4 AUGUST!

http://teachforromania.org/implica-te/cariere/

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește oameni motivați de a deveni agenți de transformare în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători, pentru copiii din medii vulnerabile. În cei doi ani de predare ca profesor sau învățător sprijinit de Teach for Romania, participanții au parte de programe de pregătire și training din partea unor profesioniști în pedagogie și leadership, dar și acces la cea mai mare comunitate globală în educație și leadership – Teach for All. La finalul celor doi ani, absolvenții programului sunt încurajați să continue schimbarea începută în școală prin inițiative cu impact în societate, de antreprenoriat, educație, politici publice și media. În momentul de față, în anul școlar 2019-2020, 135 de cadre didactice (80 de participanți în program și 55 Alumni în școli publice) care predau în 108 școli, unde lucrează cu aproximativ 10.000 de copii din 17 județe. Mai multe despre Teach for Romania găsiți aici: www.teachforromania.org.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.