Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: Recruitment Coordinator @ Teach For Romania

0

Echipa de Recrutare Teach for Romania își propune să atragă tineri profesioniști care își asumă transformarea societății, printr-un program de leadership în educație.

site5

În sezonul anterior, am atras peste 700 de candidați și, printr-un proces de evaluare riguros am selectat 43 de candidați cu potențial care vor deveni a treia generație de profesori Teach for Romania. Pentru sezonul următor de dorim să recrutăm încă 50 de candidați de top.

În calitate de Recruitment Coordinator, vei avea șansa să lucrezi la dezvoltarea unei strategii de recrutare pentru a găsi și atrage candidați de top care vor forma următoarea generație de profesori Teach for Romania.

Vei avea șansa să-ți recrutezi și pregătești propria echipă de voluntari, să dezvolți parteneriate cu diverse Universități și organizații și să-ți dezvolți abilitățile de vorbire în public, prezentând programul Teach for Romania către potențialii candidați. Mai mult, vei face parte dintr-o organizație bazată pe valori și vei avea un mediu de lucru excelent, în care să te dezvolți personal și profesional.

VEZI DETALII ȘI APLICĂ PÂNĂ ÎN 4 AUGUST!

http://teachforromania.org/implica-te/cariere/

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 7 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate. Fiecare copil are dreptul să-și descopere potențialul și să-și îndeplinească visul. În anul școlar 2020-2021, 94 de cadre didactice, participanți în programul nostru, predau în 83 de școli, din 20 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 136 de alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România. Împreună ajungem astăzi la aproximativ 14 000 de copii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.