Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB: HR Specialist @ Teach for Romania

0

Ești la început de drum și vrei să lucrezi într-un mediu orientat către excelență și învățare continuă? Teach for Romania este locul pe care îl cauți!

Alătură-te departamentului care are grijă de viitoarele generații de profesori transformaționali, dar și de membrii echipei noastre! Dacă te pasionează domeniul resurselor umane, ești o persoană organizată și vrei sa participi activ la crearea unor oportunități de viață pentru fiecare copil din România, te invităm să ni te alături în calitate de HR Specialist!

poza-echipa

Te așteptăm să transformăm împreună educația din România!

Sursa si detalii: aici.

Trimite candidatura ta pe adresa recrutare@teachforromania.ro până joi, 5 ianuarie 2017!

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 7 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate. Fiecare copil are dreptul să-și descopere potențialul și să-și îndeplinească visul. În anul școlar 2020-2021, 94 de cadre didactice, participanți în programul nostru, predau în 83 de școli, din 20 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 136 de alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România. Împreună ajungem astăzi la aproximativ 14 000 de copii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.