JOB: HR Specialist @ Teach for Romania

0

Ești la început de drum și vrei să lucrezi într-un mediu orientat către excelență și învățare continuă? Teach for Romania este locul pe care îl cauți!

Alătură-te departamentului care are grijă de viitoarele generații de profesori transformaționali, dar și de membrii echipei noastre! Dacă te pasionează domeniul resurselor umane, ești o persoană organizată și vrei sa participi activ la crearea unor oportunități de viață pentru fiecare copil din România, te invităm să ni te alături în calitate de HR Specialist!

poza-echipa

Te așteptăm să transformăm împreună educația din România!

Sursa si detalii: aici.

Trimite candidatura ta pe adresa recrutare@teachforromania.ro până joi, 5 ianuarie 2017!

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.