Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iubire, Putere, Onoare – cuvinte definitorii pentru spiritul ROMÂNESC, pe tricouri speciale de 1 DECEMBRIE

0

De 1 decembrie, Spiritul Românesc prinde putere! “Iubire”, “Putere” și “Onoare” sunt printre primele cuvinte pe care oameni frumoși și mândri de originile lor le menționează când vorbesc despre Spiritul Românesc! Ele sunt integrate în cele mai noi modele de tricouri inspirate din simbolurile și tradițiile românești, reinterpretate în notă modernă și, uneori, jucăușă – COLOR T-shirts (www.colortricouri.ro).

Colectia Roman si Pot

“Când am gândit colecțiile inspirate de ceea ce numin Spirit Românesc, am întrebat cât mai mulți români mândri de originile lor care sunt cuvintele care cred că definesc România și românii. Am obținut astfel un set frumos de termeni de care suntem mândri și pe care i-am integrat în designuri speciale pentru tricourile noastre”, declară reprezentanții COLOR T-shirts.

“Român și Pot” și “Iubesc Românește” sunt cele două colecții de tricouri dedicate românilor care se identifică în orice clipă cu valorile noastre naționale. Designul fiecaruia dintre ele are în componența un simbol românesc și culorile drapelului nostru, toate stilizate astfel încât să contureze un model modern, ușor de purtat în ținutele de zi cu zi ale fiecăruia dintre noi.

Acestor două colecții li s-au alăturat curând “De poveste” – seria de tricouri inspirate din basmele populare românești – și “Tricouri dacice” – colecția inspirată din elemente și simboluri ale istoriei noastre străvechi (draconul dacic, simbolurile cultului solar, simbolurile culturii Turdaș-Vinca etc.).

Acum, de 1 decembrie, mai mult decât oricând, este momentul să promovăm valorile românești și să arătăm că suntem mândri de originile noastre. Fiecare o poate face în felul său, iar COLOR T-shirts își exprimă cel mai bine încrederea în frumusețea Spiritului Românesc prin tricourile pe care vi le oferă cu drag pe www.colortricouri.ro.

Print

La mulți ani, România! La mulți ani, români adevărați!

Despre COLOR T-shirts

COLOR T-shirts este un brand 100% românesc, atât prin produsele oferite, prin componența echipei, cât și prin spiritul care își pune amprenta pe fiecare design promovat.

Încă de la momentul lansării, modelele de tricouri COLOR au format în jurul lor o comunitate a celor care cred în valorile românești și apreciază frumusețea elementelor noastre tradiționale. Mulți dintre ei sunt români care vor să-și exprime personalitatea prin haine comode, de calitate, dar cu mesaje și design deosebite. Alții sunt cei care caută, în plus, idei de cadouri speciale pentru oameni dragi.

Cu 4 colecții deja conturate, COLOR se dezvoltă adăugând model după model, inspirat de simboluri care se identifică în orice moment cu ceea de înseamnă “românesc” – de la istorie la cultură și nu numai.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.