Iti place actoria?

1

Vrei sa fii actor?

TeenMedia te facem actor. Cel putin pentru 3 luni.

Indeplineste-ti visul!

Cursurile de actorie organizate de Teen Media iti ofera un program intensiv de lucru (2h30/ sedinta; 2 sedinte/saptamana) timp de 3 luni (daca iti place foarte mult poti continua cursul la grupa de avansati). Aici vei invata tehnica vorbirii (dictie), miscare scenica, arta actorului, interpretarea textului artistic, teoria spectacolului de teatru, arta spectacolui de televiziune si mijloace de expresie in fata camerei de filmat. Grupele sunt de 8-12 elevi, ceea ce iti garanteaza o pregatire eficienta, dar si un grup de prieteni.

Vei fi asistat si in privinta admiterii la UNATC (repertoriul de concurs + celelalte probe), iar daca actoria e doar un hobby, vei dobandi o prezenta impozanta si un caracter bine format care te vor face remarcat oriunde vei merge. La sfarsitul celor 3 luni de curs vei sustine un spectacol pe scena unui teatru din Bucuresti. Pretul unui curs este de 800 RON.

In plus, iti oferim fise de casting la agentiile importante si bilete la teatru. Hai si tu in echipa! Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul nostru: www.teenmedia.ro sau pe blog cursurideactorie.wordpress.com.”

Sper sa te alaturi si tu echipei si sa ne ajuti sa contribuim impreuna la formarea unei generatii apropiate de frumos.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.