Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iti place actoria?

1

Vrei sa fii actor?

TeenMedia te facem actor. Cel putin pentru 3 luni.

Indeplineste-ti visul!

Cursurile de actorie organizate de Teen Media iti ofera un program intensiv de lucru (2h30/ sedinta; 2 sedinte/saptamana) timp de 3 luni (daca iti place foarte mult poti continua cursul la grupa de avansati). Aici vei invata tehnica vorbirii (dictie), miscare scenica, arta actorului, interpretarea textului artistic, teoria spectacolului de teatru, arta spectacolui de televiziune si mijloace de expresie in fata camerei de filmat. Grupele sunt de 8-12 elevi, ceea ce iti garanteaza o pregatire eficienta, dar si un grup de prieteni.

Vei fi asistat si in privinta admiterii la UNATC (repertoriul de concurs + celelalte probe), iar daca actoria e doar un hobby, vei dobandi o prezenta impozanta si un caracter bine format care te vor face remarcat oriunde vei merge. La sfarsitul celor 3 luni de curs vei sustine un spectacol pe scena unui teatru din Bucuresti. Pretul unui curs este de 800 RON.

In plus, iti oferim fise de casting la agentiile importante si bilete la teatru. Hai si tu in echipa! Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul nostru: www.teenmedia.ro sau pe blog cursurideactorie.wordpress.com.”

Sper sa te alaturi si tu echipei si sa ne ajuti sa contribuim impreuna la formarea unei generatii apropiate de frumos.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Iti place actoria? | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.