Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Îți cerem click-ul pentru o faptă bună

0

logo noi orizonturi 2016

Votează cu IMPACT!

Idea::Bank a avut o idee originală: să aniverseze un an în România punând la bătaie 10.000 de euro pentru susținerea a patru cauze sociale, iar programul educațional IMPACT ar putea fi una dintre ele!

Pentru primul tur al alegerilor, care se încheie în 15 mai, au fost recurtați șase candiați, însă doar patru – cei care primesc cele mai multe voturi, vor merge în turul doi.

unnamed (1)

În această etapă, banca își provoacă clienții să-și aleagă cauza preferată, urmând ca cei 10.000 de euro să se împartă, în funcție de opțiunea lor, între cei patru finaliști!

Sună complicat, dar e simplu: intră aici, votează IMPACT și rămâi pe frecvență, să-ți spunem ce lucruri minunate au făcut impacții mulțumită implicării tale!

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.