Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Îți amintești de primele lucrări de control?

0

 Tu cum îți prețuiești amintirile din anii de școală?

Editura Delfin este cu un pas înaintea necesităților tale și îți pune la dispoziție primul “Portofoliu de Evaluare Formativă”, pentru a te ajuta să fii cel mai bun elev!

portofoliu

Îți amintești de primele lucrări de control? Ți-ai fi dorit să le păstrezi pe toate într-o mapă atractivă și practică? Peste ani, cu siguranță le vei răsfoi cu drag și nostalgie. Editura Delfin îți propune cea mai recentă inovație în materie de auxiliare didactice – lucrarea “Portofoliul de Evaluare Formativă – Limba și Literatura Română, clasele V-VIII”.

Un sistem practic si modern, “mapa cu teste” te ajută în procesul de studiu prin acordarea unui feedback prompt din partea profesorului, care îți va oferi  îndrumarea corespunzătoare pe parcursul celor 4 ani de studiu, în vederea atingerii rezultatelor dorite. O evaluare curentă, internă și sumativă eficientă conferă aprecierea corectă a nivelului propriilor competențe de comunicare prevazute în studiul limbii și literaturii române.

După corectare, testele se pot detașa și îndosaria, având astfel la îndemână, în orice moment, toate fișele de evaluare susținute pe parcursul ciclului gimnazial.

Mai mult decât un instrument evaluativ modern, portofoliul îți facilitează procesul de observare a aspectelor ce necesită intervenții remediale imediate sau pe termen lung și permite compararea performanțelor școlare în diferite stadii de evaluare.

Parcursul educațional este ușor de supervizat atât de către profesori, cât și de către părinți, aceștia fiind în permanență la curent cu etapele de pregătire a elevilor/copiilor pentru examenele naționale.

Portofoliul conține un cadou surpriză, exclusiv pentru elevi!

Alege să-ți construiești viitorul profesional pe baza unor amintiri bine păstrate!

Portofoliul de evaluare formativa

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.