iPad 2, premiu pentru bloggerii romani

3

Am aflat de la Chinezu despre o companie interesantă adresată bloggerilor români. Premiul este un iPad 2. Este vorba de o campanie a celor de la quickmobile.ro adresată bloggerilor.

Campanie Quickmobile

Mecanismul de participare e simplu, aşa cum îl descrie Chinezu: “intră pe quickmobile.ro, uită-te prin jdemiile de produse de acolo, alege unul care îți place de acolo, scrie pe blogul tău de ce îți place respectivul produs (cu link către produsul respectiv de pe quickmobile.ro, obligatoriu) și menționează undeva în postare (foarte important pentru ca eu să pot monitoriza cine și ce scrie mai ușor”, clar și răspicat, sintagma ”campanie Quickmobile”.

Campania este valabilă până la data de 24 martie 2011 seara, la ora 23.59, iar premiul, un iPad 2, va fi acordat prin tragere la sorți în data de 25 martie 2011.

PS: ca să vezi cum arată un produs iPad (versiunea mai veche) intră aici şi delectează-te cu imagini şi cu alte informaţii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

Comentează