Ioana Arsenie, Strateg Financiar lansează primul program de management financiar #trustHoReCa dedicat resturantelor afectate de pandemie

0

Programul de management financiar #trustHoReCa lansat de un consultant din mediul de afaceri este pro bono şi face parte din viziunea Ioanei.

Arsenie de a se implica pe termen lung în comunitate prin sprijinirea micilor afaceri, vizibil afectate în anul pandemic, dar şi de a-şi aduce contribuţia strategică din domeniul financiar şi expertiza profesională în domeniul HoReCa.

„Sectorul HoReCa este vizibil afectat, motiv pentru care implicarea consultanţilor în crearea şi facilitarea de programe de sprijinire a unuia din domeniile cu potenţial strategic pentru România este una vitală pentru un nou start şi pentru dezvoltarea armonioasă a economiei româneşti. Prin lansarea acestui program de management financiar #trustHoReCa îmi propun să aduc o nouă abordare la nivelul cifrelor şi ale bugetelor pentru antreprenorii care deţin restaurante independente”, declară Ioana Arsenie, Strateg Financiar şi Fondator Trusted Advisor Strategy & Finance.

În cadrul programului Management Financiar #trustHoReCa, Ioana Arsenie, Strateg Financiar va organiza în data de 30 martie 2021 o sesiune online de 3h de la A – Z prin intermediul căreia, proprietarii de restaurante vor primi un set de bune practici în managementul financiar HoReCa, recomandări financiare şi de management avizate de la Ioana, privind parcurgerea unui nou drum al restaurantului.

„Proprietarii de restaurante au nevoie de sprijin pentru a-şi relua activitatea economică şi a găsi noi oportunităţi pentru a compensa pierderile cauzate de perioada din lockdown. Acest demers va fi bine primit de către comunitate, mă bucur să am această iniţiativă şi de abia aştept să mă conectez cu antreprenorii din HoReCa”, adaugă
Ioana Arsenie.

În urma participării la sesiunea online din cadrul programului de management financiar pro bono #trustHoReCa, 3 restaurante independente din România vor primi implementarea unui Simulator de Business (buget dinamic) şi „Price Adaptation Strategies” (strategie de preţuri) aliniată la contextul economic actual. Pentru a facilita aplicarea
bunelor practici prezentate în cadrul programului, toți participanții vor putea opta pentru implementarea aplicației de raportare financiară Trusted App într-o formulă subvenționată 50% pentru 12 luni.

Condiţii de Eligibilitate ale restaurantelor pentru participarea în cadrul programului management financiar pro bono #trustHoReCa:

1. Să fie localizate în oraşe cu peste 100.000 de locuitori;
2. Să aibă venituri de minimum 100.000 de euro în anul 2019;
3. Să aibă o echipă de minimum 10 angajaţi;
4. Să deruleze activităţi comerciale de minimum 3 ani de activitate;
5. Să folosească un sistem de gestiune pentru stocuri şi vânzări.

Antreprenorii din domeniul HoReCa care doresc să aprofundeze îşi (re)structurează strategia şi finantele şi vizează un nou start în afacerea lor, vor transmite o solicitare de participare în cadrul programului de management financiar pro bono #trustHoReCa la adresa de mail office@trustedadvisor.ro până la data de 26 martie 2021.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.