INVITATIE la CHESTIONAR: Barometrul liderilor ONG 2016

0

De cate ori ati fost intrebati ce reprezinta sectorul ONG in Romania? De cate ori ati avut dv. nevoie sa stiti mai multe despre sectorul ONG romanesc? Si de cate ori nu ati avut raspunsuri?

cover_barometru_v2_ok

In 2016 FDSC relanseaza un amplu efort de cercetare asupra sectorului neguvernamental din Romania. Unul dintre cele mai importante instrumente pentru aceasta cercetare este Barometrul Liderilor ONG. Pentru realizarea acestuia, invitam personalul de conducere al organizatiilor neguvernamentale din Romania, sa completeze chestionarul care poate fi accesat aici.

Raspunsurile, care vor fi prelucrate exclusiv statistic, sunt extrem de importante pentru realizarea unui studiu privind sectorul ONG din Romania si vor beneficia de confidentialitate.

Termenul limita de completare este 25 august 2016.

Barometrul va fi publicat in ultimul trimestru al acestui an, iar studiul despre sectorul ONG va aparea in primul trimestru al anului 2017. Studiul anterior « România 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinţe, provocări » poate fi descarcat de aici.

Pentru orice nelamuriri privind completarea chestionarului ne puteti contacta la adresa de e-mail valentin.burada[a]fdsc.ro sau telefon 021 3100181, persoana de contact Valentin Burada.

Multumiri celor ce raspund pentru timpul acordat!

Anul acesta, studiul este realizat cu sprijinul financiar al granturilor SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Mai multe detalii se gasesc pe www.fondong.fdsc.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.