Investitiile in imobiliare cu 47% mai mari in 2010 fata de 2009!

0

Probabil ca aceasta veste nu incanta foarte mult in contextul in care 2009 a fost un dezastru in acest segment de economie. Poate, aceasta crestere din 2010 ofera ipoteza unei cresteri sanatoase in 2011?

„Chiar daca a inregistrat un volum tranzactional mult sub nivelul anilor de boom (2006-2007), activitatea din 2010 de pe piata imobiliara locala a pus bazele unei reveniri sanatoase”, au spus reprezentantii companiei de consultanta imobiliara (CB Richard Ellis Romania) potrivit dailybusiness.ro

Investitiile imobiliare au urcat cu 47% in 2010, la 335 mil. euro!

Pana in prezent valoarea totala a investitiilor in produse imobiliare in 2010 a fost de 335 milioane de euro, cu aproape 47% mai mult fata de intreg volumul investional din 2009, conform CB Richard Ellis Romania.
Media tranzactionala anuala pentru ultimii 8 ani este de peste 550 milioane de euro, ceea ce denota ca exista premise pentru cresterea volumului investitional in 2011.

Mai multe informatii pe dailybusiness.ro
via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează