Investitiile in imobiliare cu 47% mai mari in 2010 fata de 2009!

0

Probabil ca aceasta veste nu incanta foarte mult in contextul in care 2009 a fost un dezastru in acest segment de economie. Poate, aceasta crestere din 2010 ofera ipoteza unei cresteri sanatoase in 2011?

„Chiar daca a inregistrat un volum tranzactional mult sub nivelul anilor de boom (2006-2007), activitatea din 2010 de pe piata imobiliara locala a pus bazele unei reveniri sanatoase”, au spus reprezentantii companiei de consultanta imobiliara (CB Richard Ellis Romania) potrivit dailybusiness.ro

Investitiile imobiliare au urcat cu 47% in 2010, la 335 mil. euro!

Pana in prezent valoarea totala a investitiilor in produse imobiliare in 2010 a fost de 335 milioane de euro, cu aproape 47% mai mult fata de intreg volumul investional din 2009, conform CB Richard Ellis Romania.
Media tranzactionala anuala pentru ultimii 8 ani este de peste 550 milioane de euro, ceea ce denota ca exista premise pentru cresterea volumului investitional in 2011.

Mai multe informatii pe dailybusiness.ro
via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează