Investitie de 3 mil. euro intr-un prim centru de tratare a tumorilor canceroase din Romania

0

Centrul clinic HIFU Terramed Conformal este o initiativa a unui grup de patru investitori privati, printre care si Centrul medical Bio Terra Med, care vine cu o experienta de noua ani in sistemul medical privat din Romania.

Centrul medical Bio Terra a deschis, in urma unei investitii totale de trei milioane de euro, un prim centru de tratament al tumorilor canceroase bazat pe metode neinvazive. Noua clinica, rezultatul initiative a unui grup de patru investitori privati, are o suprafata de 500 de metri patrati si cuprinde doua cabinete, o sala de tratament, o sectie de radioterapie si cinci rezeve.

Informaţii despre această investiţie sunt pe wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează