Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: „Invazie” de cinteze de iarnă în Parcul Național Cozia

0

Aproape 1 milion de cinteze de iarnă (Fringilla montifringilla) au fost observate, în perioada 20 ianuarie – 10 martie, în zona Parcului Național Cozia. Aglomerarea de indivizi ai acestei specii a fost semnalată de administratorii Parcului Național Cozia, în zona Călimănești – Căciulata – Păpușa – Lotrișor.

Grupul neobișnuit de mare de cinteze de iarnă a fost observat cu ajutorul mai multor camere de luat vederi montate pe o suprafață de aproape 2.500 de hectare.

Mai multe informații găsăți pe site-ul SOR: https://www.sor.ro/invazie-de-cinteze-de-iarna-in-parcul-national-cozia/

Link către filmarea video: https://www.youtube.com/watch?v=X1qPUPN-2D4

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.