Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Învaţă să acorzi primul ajutor copilului tău!

0

Asociatia React si Vodafone Romania organizeaza marti, 29.05.2012, un curs de prim ajutor dedicat parintilor. Cursul va prezenta manevrele aplicate in cazul celor mai frecvente incidente in care sunt implicati copiii si nou-nascutii.

Pe langa masurile de prim ajutor exersate pe manechine, sub atenta indrumare a instructorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, participantii vor avea posibilitatea sa puna intrebari si sa invete cum sa reactioneze in momentul in care un copil se accidenteaza.

Cursul este gratuit, va incepe la ora 17.30 si va dura aproximativ 2 ore. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa cristina.pascu@asociatiareact.ro pana vineri, 25 mai, ora 12, urmand sa fie contactati pentru comunicarea locatiei si confirmarea inregistrarii.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia React si Vodafone Romania, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerul Sanatatii in cadrul campaniei „O viata poate depinde de tine!”.

Acesta este un proiect de responsabilizare si educare sociala, care isi propune sa informeze populatia la nivel national, cu privire la apelarea corecta a serviciului 112 si necesitatea acordarii primului ajutor, pana la venirea echipajelor specializate.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul proiectului, www.salvez.ro

 

***

Asociatia REACT este o organizatie neguvernamentala, creata in 2006 pentru a veni in sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact in comunitatile vizate. Organizatia activeaza in trei domenii: sanatate publica, educatie si integrare sociala, are 5 sucursale in care lucreaza mai mult de 30 de angajati si peste 200 de voluntari. Pana in prezent, Asociatia React a obtinut 9 premii de excelenta – nationale si internationale si a contribuit la salvarea a mai mult de 120.000 de vieti omenesti. www.asociatiareact.ro.

 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.