Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Introducerea voluntariatului, a învățării în context nonformal și a activităților de tineret între priorităţile de finanţare ale Fondului Social European pentru perioada 2014 -2020

0

Document de poziție: Introducerea voluntariatului, a învățării în context nonformal și a activităților de tineret între priorităţile de finanţare ale Fondului Social European pentru viitoarea perioadă de programare (2014 -2020)

A fost lansat spre consultare publica un document de pozitie care isi propune crearea unor mecanisme financiare care sa sustina in mod adecvat voluntariatul, invatarea in context nonformal si activitatile de tineret prin intermediul viitoarei generatii a Fondului Social European.

Documentul este disponibil in varianta wiki sau poate fi descarcat in varianta word. Pentru cei interesati sa contribuie la imbunatatirea acestui document, va rugam sa folositi formatul tabelar pus la dispozitie alaturi de document. In acest format va rugam sa mentionat numarul si textul aliniatului vizat, propunerea de modificare sau adaugare cu textul dumneavoastra si motivatia pentru care propuneti aceasta modificare/adaugire.

Perioada pentru care documentul sa va afla in dezbatere publica: 11 iunie – 10 iulie! Asteptam propunerile dumneavoastra in formatul tabelar pe adresa de email vent_fse@yahoo.com

Prezentul demers vine ca urmare a efortului sustinut in 2011 de Grupurile de lucru din cadrul Anului European a Voluntariatului in Romania si prin intermediul Agendei Publice pentru Voluntariat in Romania 2012-2020 aprobata de actorii implicati in Conferinta Finala AEV (decembrie 2011). Documentul de pozitie a fost elaborat la initiativa si prin contributia unor actori din sfera societatii civile si autoritatilor publice.

Documentul de pozitie si formularul de feedback pot fi gasite pe: www.tinapse.ro/home

 

 

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.