Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Intră în Startarium, Orașul Antreprenorilor!

0

Salut,
Ne bucurăm să te anunțăm că lansăm astăzi cu sprijinul ING Bank cea mai complexă platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești, Startarium.ro

unnamed
Startarium.ro îți oferă toate resursele necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri. Plecând de la cei trei piloni ai proiectului – învățare, testare și finanțare – platforma îți pune la dispoziție o întreagă listă de facilități, printre cele mai importante fiind:

  • Videoteca – o librărie video, unde poți învăța de la experți despre cum se construiesc afaceri de succes, totul din diferite unghiuri: legislație și contractare, sales și marketing, resurse umane, finanțe și multe altele.
  • Laboratorul Startarium sub forma unui mediu de lucru interactiv și colaborativ unde poți lucra la modelul afacerii tale împreună cu alți parteneri, colegi sau prieteni.
  • Startarium Pitch Day, evenimentul la care te poți înscrie cu un startup între 1 și 3 ani de activitate pentru șansa de a concura pentru premii în bani în valoare totală de 100.000 Euro, cu marele premiu având valoarea de 70.000 Euro.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.