Intalnirea Autostopistilor din Romania / 23-25 iulie 2010, Ocna Sibiului

0

Daca esti autostopist, ai fost, vrei sa fii unul sau pur si simplu vrei sa auzi povestile celor care practica acest „sport”, te invit in weekendul 23-25 iulie 2010 la Ocna Sibiului.

De ce? Fiindca in acel sfarsit de saptamana avem Intalnirea Autostopistilor din Romania. Cei 130 000 de kilometri facuti de mine la „ia-ma nene” se vor adauga experientelor celorlalti participanti si impreuna vom face un training despre mersul cu autostopul. Avem povesti din calatorii, avem multe sfaturi, vrem sa iti auzim experientele. Sunt si lucruri pe care e mai bine sa nu le faci, asa ca programul va fi completat cu lucruri de evitat la autostop.
Toate acestea vor fi pe fondul linistii si a timpului de calitate cu alti oameni care au aceeasi pasiune ca si tine si au calatorit cel putin tot atat ca si tine.

Locatia este Ocna Sibiului (17 km de Sibiu), iar printre doua povesti vom merge si la o baie in lacurile sarate, poate ne vom da si cu un pic de namol, iar ce vom face cu siguranta e sa ne simtim bine.

Motivul pentru care organizam evenimentul (drumliber.ro si TiviDan) este promovarea acestei metode de calatorie in randul celor care nu isi permit sa calatoreasca din motive financiare, lucru care ii impiedica sa isi dezvolte orizonturile si sa traiasca multe experiente de neegalat. In plus, e de bun augur crearea unei comunitati a marilor calatori cu autostopul din Romania.
Link-ul spre pagina anuntului evenimentului:drumliber.ro/intalnirea-autostopistilor-din-romania
Un email la florin@drumliber.ro iti poate aduce completari sau detalii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează