Intalnirea Autostopistilor din Romania / 23-25 iulie 2010, Ocna Sibiului

0

Daca esti autostopist, ai fost, vrei sa fii unul sau pur si simplu vrei sa auzi povestile celor care practica acest „sport”, te invit in weekendul 23-25 iulie 2010 la Ocna Sibiului.

De ce? Fiindca in acel sfarsit de saptamana avem Intalnirea Autostopistilor din Romania. Cei 130 000 de kilometri facuti de mine la „ia-ma nene” se vor adauga experientelor celorlalti participanti si impreuna vom face un training despre mersul cu autostopul. Avem povesti din calatorii, avem multe sfaturi, vrem sa iti auzim experientele. Sunt si lucruri pe care e mai bine sa nu le faci, asa ca programul va fi completat cu lucruri de evitat la autostop.
Toate acestea vor fi pe fondul linistii si a timpului de calitate cu alti oameni care au aceeasi pasiune ca si tine si au calatorit cel putin tot atat ca si tine.

Locatia este Ocna Sibiului (17 km de Sibiu), iar printre doua povesti vom merge si la o baie in lacurile sarate, poate ne vom da si cu un pic de namol, iar ce vom face cu siguranta e sa ne simtim bine.

Motivul pentru care organizam evenimentul (drumliber.ro si TiviDan) este promovarea acestei metode de calatorie in randul celor care nu isi permit sa calatoreasca din motive financiare, lucru care ii impiedica sa isi dezvolte orizonturile si sa traiasca multe experiente de neegalat. In plus, e de bun augur crearea unei comunitati a marilor calatori cu autostopul din Romania.
Link-ul spre pagina anuntului evenimentului:drumliber.ro/intalnirea-autostopistilor-din-romania
Un email la florin@drumliber.ro iti poate aduce completari sau detalii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 60 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.