Întâlnire online: fă cunoştinţă cu programul de donaţii software al TechSoup România

0

Daca reprezinti o organizatie neguvernamentala, afla totul despre cum poti avea acces la cea mai noua tehnologie, cu buget aproape zero.

Inscrie-te acum la webinarul despre tehnologie pentru ONG-uri pe care-l organizam pe 01 august 2013, online, incepand cu orele 18:00.

In cadrul trainingului online vei afla cum poti sa iti inscrii organizatia in comunitatea TechSoup si care sunt produsele software care-ti pot usura munca in organizatie.

Pentru a participa la webinarul de pe 01 august, te poti inscrie gratuit accesand acest link –  https://attendee.gotowebinar.com/register/846707868140262656.

Seminarul este sustinut de Steliana Moraru, Partner Manager, TechSoup Romania.

Despre TechSoup

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea.

Inscrie-ti si tu organizatia in cea mai mare comunitatea de IT&C pentru ONG-uri.

TechSoup Romania a sprijinit cele peste 750 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.300.000 USD in ultimii 3 ani, oferind in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Techsoup_RO_ROMANIA_RGB

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează