Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Instrumente de fundraising online și resurse de tehnologie pentru ONG-uri / 20 aprilie, de la ora 16:00

0

Te invităm la un webinar despre resurse de tehnologie și instrumente de fundraising online care te pot ajuta să-ți dezvolți organizația. Alături de noi vor fi și prietenii de la Asociația Techsoup, așa că salvează-ți două ore în agendă, marți, 20 aprilie, de la ora 16:00.

Detalii și înscrieri aici.

Despre ce discutăm?

1️⃣ Peer to peer fundraising — cum poți să transformi fanii în fundraiseri online, cu exemple și insight-uri din platforma Galantom.ro.
2️⃣ Programul TechSoup România (techsoup.ro) — cum îți echipezi organizația cu instrumente digitale, licențe de software, soluții cloud și oportunități de învățare despre tehnologie. Primii pași în fundraising digital: cum soliciți Google Ad Grants prin Programul Google for Nonprofits și cum pornești la drum alături de Programul Airbnb Social Impact Experiences.
Detalii și înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.