Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Institutul Aspen România a lansat apelul pentru nominalizări pentru ediția 2020 a Young Leaders Program

0

Young Leaders Program, cel mai important program de leadership al Institutului Aspen România, a ajuns în 2020 la cea de-a 14-a ediție. Program bazat pe burse, Young Leaders Program 2020 va aduce o participare regională și sectorială crescută, și va crea și mai multă diversitate și relevanță pentru o rețea în creștere de Aspen Fellows, rețea care cuprinde deja peste 30 de țări.

Detalii despre program

Programul Young Leaders reunește în fiecare an 20-25 de tineri lideri și are un scop dublu: să promoveze și să susțină leadership-ul bazat pe valori; să dezvolte o rețea regională de Aspen Fellows, bazată pe valori și interese comune.

Programul constă în 4 module care au loc în România și este conceput pentru persoanele care au potențialul, interesul și determinarea de a practica leadership-ul la cele mai înalte standarde de responsabilitate civică și în concordanță cu valorile etice care stau la baza Institutului Aspen România. De aceea, Institutul Aspen România oferă un program care încurajează participanții să reflecteze asupra conceptelor fundamentale ale societății noastre și asupra provocărilor și conflictelor pe care liderii le întâmpină în lumea contemporană în luarea deciziilor și crearea strategiilor pentru organizațiile și comunitățile din care fac parte.

După terminarea programului, participanții vor deveni parte a comunității de Aspen Fellows, și sunt încurajați să se implice în mod activ în activitățile și evenimentele Institutului Aspen România, Aspen Fellows Network și Aspen International Network.

Criterii de eligibilitate și selecție

Programul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani, cu o experiență profesională semnificativă și care au obținut rezultate notabile în sfera lor de activitate. Candidații trebuie să dea dovadă de inițiativă și de spirit antreprenorial, precum și să fi demonstrat de-a lungul timpului potențial de leadership și interes civic. Sunt eligibili candidații din următoarele țări: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Belarus, Bulgaria, Croația, Georgia, Kosovo, Republica Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Turcia, Ucraina și Ungaria.

Participanții trebuie să vorbească fluent limba engleza, aceasta fiind limba de lucru a programului.

Burse

Institutul Aspen România va oferi tuturor candidaților acceptați câte o bursă care acoperă costurile de cazare, masă, moderare, materiale de lectură și transferul de grup între București și locația seminarului. Participanții vor acoperi costurile aferente transportului dintre locul lor de reședință și București (România).

Termenul pentru transmiterea documentației necesare pentru înscrierea în procesul de selecție este 10 martie 2020.

Pentru mai multe detalii despre procesul de aplicație la Aspen Young Leaders Program 2020 click aici.

Opportunities

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.