Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inspire Group lansează platforma de recrutare BuzzJob

0

Pentru a răspunde nevoilor noi de pe piața forței de muncă, compania Inspire Group, lansează platformă BuzzJob.ro care oferă consultanță pas cu pas atât tinerilor în căutarea unui loc de muncă cât și companiilor angajatoare.

728x90

Conform ultimului eurobarometru 2014 „European Youth”, aproape 7 din 10 tineri români consideră că au fost excluși sau marginalizați din viața economică și socială a României ca urmare a efectelor crizei economice. Mai mult, 62%, față de 42% media europeană consideră ca educația (formală și nonformală) pe care o primesc nu este adaptată la cerințele pieței actuale. Cifrele șomajului în rândul tinerilor vorbesc de la sine, România înregistrând cel mai ridicat procent la nivel european. Aproape paradoxal însă, companiile înfruntă în fiecare an probleme în ocuparea pozițiilor entry level disponibile.

Sabina Popârlan, Director de Marketing și Comunicare la Inspire Group, explică acest fenomen: „Într-un mediu economic în care încă se resimt efectele crizei economice, toate regulile au fost rescrise. Piețele au evoluat pentru a supraviețui, companiile și-au schimbat profund modalitatea de a recruta și profilul candidatului căutat. În paralel însă, sistemul de învățământ nu a fost capabil să se adapteze cu aceeași viteză, pregătind încă viitorii absolvenți pentru o piață care acum nu mai există. Atât companiile, cât și tinerii au nevoie de un liant, un spațiu de interacțiune care să le ofere consultanță pas cu pas și care să fie în stare să readucă la același nivel așteptările și nevoile companiilor și tinerilor candidați.”

Pornind de la această nevoie, compania Inspire Group a lansat BuzzJob, platforma de joburi care garantează o întreagă echipă de recrutori profesioniști la dispoziția candidaților și angajatorilor.

Această platformă pune în contact candidații, proaspăt absolvenți și tineri profesioniști ambițioși aflați în căutarea unui loc de muncă cu cei mai importanți și dinamici angajatori din România. Prin intermediul BuzzJob sunt promovate atât job-uri, cât și oportunități de dezvoltare (internship-uri, traineeship-uri, programe de practică și evenimente la sediul companiei).

300x250

Platforma oferă servicii unice pe piața din România, printre care garanția ocupării pozițiilor libere, consultanță permanentă, suport pentru realizarea anunțurilor, promovare pe canale extra și multe altele. De asemenea, oferă tinerilor susținere constantă atât pentru redactarea CV-ului cât și pentru orice altă informație legată de dezvoltarea carierei. Serviciile complete pot fi analizate AICI.

Experiența companiei de peste 5 ani în recrutare și în organizarea de evenimente de dezvoltare profesională pentru tineri (precum BuzzCamp) garantează expertiza necesară pentru crearea unei platforme care să corespundă atât cu nevoile companiilor cât și cu așteptările tinerilor.

Persoanele interesate de acest proiect sunt invitate să ne viziteze pe pagina http://buzzjob.ro/ .

Inspire Business este o companie creativă și inspirațională, recunoscută pe piața din România pentru implementarea proiectelor educaționale, de publicitate, strategie și publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depășește mediul convențional. Promovăm nu doar imaginea și brandul de companie al partenerilor noștri, ci și oamenii, valorile și credințele acestora. Compania Inspire Group este cunoscută prin proiecte dedicate celor două target-uri: corporate și young.

 banner-companii-buzzjob

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.