Inscrierile continua: cursuri gratuite pentru rromii dornici de o calificare

1

Noi cursuri de calificare profesionala urmeaza a fi deschise in cadrului proiectului „ADMIS pe piata muncii”, in perioada noiembrie 2014 – iulie 2015, regiunile Bucuresti Ilfov, Sud Muntenia si Sud Est. Cursurile sunt complet GRATUITE si se adreseaza persoanelor de etnie rroma, cu domiciliu stabil sau viza de flotant in una dintre regiunile de dezvoltare mai sus mentionate.

Regiunea Bucuresti Ilfov continua inscrieri pentru grupele de: Lucrator in structuri pentru constructiiAgent de securitatePompier servantLucrator in alimentatie – ajutor ospatarLucrator pentru estetica si igiena corpului omenescIngrijitoare batrani la domiciliu;

Regiunea Sud Muntenia cauta cursanti interesati de obtinerea unei calificari in meserii precum:Lucrator in alimentatie – ajutor bucatarLucrator pentru estetica si igiena corpului omenesc.

Regiunea Sud Est propune urmatoarea lista de calificari: Lucrator in alimentatie – ajutor bucatar; Lucrator in alimentatie – ajutor ospatar; Baby sitter; Lucrator in structuri pentru constructii si Florar decorator.

Apropo, indiferent de apartenenta regionala, absolventii cursurilor organizate in cadrul proiectului „ADMIS pe piata muncii” vor obtine, pe langa competențele specifice meseriei alese, cate uncertificat acreditat ANC, plus sprijin in gasirea unui loc de munca adecvat calificarii pentru care au optat.

Pentru mai multe detalii, asteptam sa fim contactati la numerele de telefon 021 313 07 44 (reg. Bucuresti Ilfov); 072 409 88 80 (reg. Sud-Est) si 076 414 31 77 (reg. Sud Muntenia), sau la e-mail:office@rrom-admis.ro

Despre proiectul „ADMIS pe piata muncii”

Proiectul “ADMIS pe piata muncii – Construirea unui model complex de integrare profesionala a persoanelor de etnie rroma din regiunile BI, NV, SE si SM, in vederea imbunatatirii accesului acestora pe piata muncii”, se adreseaza persoanelor de etnie rroma din regiunile Bucuresti Ilfov, Nord Vest, Sud Est si Sud Muntenia. Proiectul este implementat de Asociatia pentru Formare in Domeniul Securitatii Private, in parteneriat cu Fundatia pentru Invatamant si Centrul de Consultanta si Studii Europene. Serviciile oferite gratuit sunt: informare, consiliere vocationala, formare profesionala, mediere si plasare pe piata muncii. Cod proiect: POSDRU/165/6.2/S/143183.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.