Inscrie-te la Salonul National de Fotografie Turistica!

0

Au inceput inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica!

Revista “Vacante si Calatorii” si Fundatia Amfiteatru organizeaza in perioada 21–30 octombrie 2011, in pasajul Universitatii, editia a XIV-a a Salonului National de Fotografie Turistica. Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta fotografica, fie ca sunt fotografi amatori sau profesionisti.

Tema editiei a XIV-a a Salonului National de Fotografie Turistica – “Romania: izvor de sanatate” – da sansa participantilor sa exprime, prin intermediul fotografiilor, un concept, o idee, o stare sufleteasca, conturand o imagine proprie a activitatii turistice.

Aceasta editie a Salonului National de Fotografie Turistica isi propune ca prin intermediul lucrarilor inscrise in concurs sa arate inca o data de ce Romania a reusit sa isi pastreze sanatatea si vitalitatea, transmisa de-a lungul timpului, din generatie in generatie prin tot ceea ce a oferit natura. Elementul central al temei il reprezinta ideea asigurarii si pastrarii sanatatii interioare a fiecarei parti a unui intreg numit – Romania. Sanatatea este o conditie esentiala pentru conservare si pentru o dezvoltare ascendenta continua.

Categorii de concurs:

I Natura in spatiu urban

II. La izvoare

III. Turism de sanatate si sanatatea turismului

IV. Flash cultural

V. Fantezie

VI. La pas ….

VII. Viata in Romania

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 10 septembrie – 10 octombrie, prin completarea unui formular postat pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează