Inscrieri pentru Gala “Oameni pentru Oameni”!

1

Via Stiri ONG.ro

Asociatia pentru Relatii Comunitare si Camera Americana de Comert in Romania face o invitatie si anul acesta pentru a nominaliza programele proprii sau ale partenerilor dumneavoastra pentru Gala “Oameni pentru Oameni”, eveniment care va avea loc pe 10 martie 2010.

“Premiem programe de sponsorizare, donatii individuale, campanii de atragere de fonduri ale organizatiilor, campanii de voluntariat public si voluntariat corporatist si gesturi individuale de mobilizare de resurse”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

gala-oameni-pentru-oameniGala nu este doar un eveniment al cifrelor, este un eveniment care cauta semnificatia si impactul gesturilor filantropice si al celor de implicare sociala, indiferent daca vorbim de sume mici sau programe de sute de mii de euro. Definim calitatea si impactul acestor prin prisma modului in care schimba in bine si pe termen lung viata unor oameni. In regulamentul evenimentului gasiti criteriile de evaluare ale juriului pentru fiecare categorie.

Pot fi inscrise proiecte sau actiuni individuale derulate in perioada septembrie 2008 – decembrie 2009, la una din urmatoarele categorii: sponsorizare, donatii individuale, campanii de atragere de fonduri ale organizatiilor, campanii de voluntariat public si voluntariat corporatist si gesturi individuale de mobilizare de resurse.

Termenul limita de inscriere in concurs este 5 februarie 2010. Pachetul informativ (regulament si formular) poate fi gasit pe situl evenimentului gala.arcromania.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.