Inscrieri la training in domeniul accesului la informatie si transparenta decizionala!

0

Proiectul „De la informaţie la parteneriat”

În perioada 5 ianuarie – 22 ianuarie 2010 au loc înscrierile pentru programul de training în domeniul accesului la informaţiile de interes public şi transparenţei decizionale, care va fi organizat pe parcursul anului 2010, în cadrul proiectului „De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional.

Forma oficială a comunicatului poate fi citită aici.

de-la-informatie-la-parteneriatProiectul se adresează reprezentanţilor organizaţiilor neguvernamentale, sindicatelor şi patronatelor din cele 8 regiuni ale României: Bucureşti-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Est, Centru, Nord-Vest, Oltenia şi Vest.

Tematica abordată pe parcursul programului de formare va acoperi patru arii principale: acces la informaţiile de interes public, transparenţă decizională, politici publice, tehnici şi instrumente de advocacy.

În fiecare dintre aceste regiuni se va desfăşura un program de formare care include atât o componentă de formare în sistem e-learning cât şi o componentă de training în sala de curs. După parcurgerea celor două componente de training, fiecare participant va realiza, cu asistenţa trainerilor din cadrul programului, un proiect pe una din temele aprofundate de-a lungul cursului de formare.

La finalul programului de formare participanţii vor deţine atitudinea, aptitudinile şi cunoştinţele necesare pentru a utiliza instrumentele furnizate de legislaţia transparenţei decizionale şi accesului la informaţiile de interes public în scopul susţinerii şi promovării organizaţiilor pe care le reprezintă.

Calendarul programului de formare pentru regiunea din care faceţi parte îl puteţi afla accesând site-ul www.transparenta. info, in cadrul sectiunii “Cursuri” .

Pentru a vă înscrie la programul de formare aveţi la dispoziţie una din următoarele modalităţi:

• ne puteţi transmite un email la inscrieri@transpare nta.info, sau

• puteţi completa formularul online de înscriere, accesând www.transparenta. info/formare.

Pentru orice informaţii suplimentare Mălina Neagu, asistent de training, vă stă la dispoziţie la următoarele date de contact:

E-mail: malina.neagu@ transparenta. info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858
Institutul Român de Training
Splaiul Unirii nr. 4, Bl. B3, Tronson II, Et. 1, Apt. 1, Sector 4, Bucureşti 040031
____________ _________ _________ _________ _________ _________
Proiectul „De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3. „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile”, Apelul de propuneri 41.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează