Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

 Înscrieri la prima ediție a Concursului  „Valori pianistice”

0

Înscrieri la prima ediție a Concursului  „Valori pianistice”

În perioada 8 – 9 iunie 2019, în Salonul Librăriei Muzicale “George Enescu”, din Piața Sfinții Voievozi, nr.1, Sector 1, Bucuresti, va avea loc prima ediție a Concursului “Valori pianistice”, competiție dedicată tinerilor muzicieni pasionați și iubitori ai pianului.

Timp de două zile, magicienii claviaturii se vor întrece într-una dintre competițiile care deschid cu adevărat porțile afirmarii. Toți participanții la acestă competiție vor fi învingători, iar cei mai buni dintre cei buni vor fi selectați pentru a susține un adevărat turneu, pentru a se întâlni cu publicul larg, în 8 recitaluri, găzduite de spații culturale importante din: București (Sala mică a Ateneului Român, Muzeul George Enescu, Salonul Librariei Muzicale, Muzeul Hărților), Breaza, Sibiu (Stagiunea de la Biblioteca Astra), Tecuci (Ateneu), Onești (Biblioteca Municipală “Radu Rosetti”).

Tinerii pianiști (profesioniști sau iubitori ai pianului) se vor “lupta” cu zâmbetul pe buze pentru obținerea Trofeelor. Concursul Valori pianistice își dorește să încurajeze tânăra generație de muzicieni, să-i facă pe micii pianiști să uite de rivalități, să le asigure un climat dominat de corectitudine și respect, prilenic dezvoltării și evoluției personale și să le amintească faptul că muzica, în primul rând, este o bucurie.

Concurenții vor fi împărțiți pe două mari categorii: amatori și profesioniști, pe mai multe categorii de vârstă sau de ani de studiu al pianului. Jurizarea imparțială va fi asigurată nume importante ale artei sunetelor.

Regulamentul complet, documentele și condițiile de înscriere le găsiți pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/concursul-de-interpretare-valori-pianistice-editia-i/

Organizator: Pasol Music Studio

Parteneri: Editura Muzicală Grafoart și Asociaţia Culturală “Pro Valores”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.