Inscrieri la Gala „Oameni pentru Oameni” pana la 5 februarie 2010!

0

Au inceput inscrierile pentru cea de-a saptea editie a Galei Oameni pentru Oameni, care, anual, reflecta contextul social si economic, multumind pentru implicare donatorilor, sponsorilor si altor actori ai mediului asociativ, anunta Stiri ONG.ro

Asociatia pentru Relatii Comunitare si Camera Americana de Comert in Romania va invita si anul acesta sa nominalizati programele proprii sau ale partenerilor dumneavoastra.Vor fi premiate programe de sponsorizare, donatii individuale, campanii de atragere de fonduri ale organizatiilor, campanii de voluntariat public si voluntariat corporatist si gesturi individuale de mobilizare de resurse.

Termenul limita de inscriere in concurs este 5 februarie 2010. Pachetul informativ (regulament si formular) poate fi gasit pe situl evenimentului gala.arcromania.ro.

gala-oameni-pentru-oameni„Gala nu este doar un eveniment al cifrelor, este un eveniment care cauta semnificatia si impactul gesturilor filantropice si al celor de implicare sociala, indiferent daca vorbim de sume mici sau programe de sute de mii de euro” conform site-ului oficial gala.arcromania.ro

„Definim calitatea si impactul acestor prin prisma modului in care schimba in bine si pe termen lung viata unor oameni. In regulamentul evenimentului gasiti criteriile de evaluare ale juriului pentru fiecare categorie. Va invitam si anul acesta sa redescoperim impreuna frumusetea si valoarea gesturilor  donatorilor individuali, a companiilor si a organizatiilor non profit din Romania!” – este demersul organizatorilor.

In 2010 Gala Oameni pentru Oameni este posibila cu sprijinul partenerului national al evenimentului, BRD Groupe Société Generale, un exemplu de companie care a reusit sa  construiasca sisteme durabile de implicare ale angajatilor si clientilor in programele de responsabilitate sociala. Anul acesta categoria de voluntariat este sustinuta in cadrul galei de Vodafone Romania, un pionier al voluntariatului corporatist in Romania.

Lafarge Romania, castigator al Galei din anii trecuti va ofera anul acesta categoria “Cele mai bune initiative individuale”. Pentru informatii suplimentare persoana de contact este Madalina Marcu, 0724 218 069  sau madalina@arcromania.ro.

Informaţii complete pe gala.arcromania.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.