ÎNSCRIERI la a VII-a ediţie a Programului Educaţional Internaţional „Viaţa la Pozitiv-Positive Life”

0

Programul Educaţional Internaţional „Viaţa la Pozitiv – Positive Life” a ajuns la a VII-a ediţie (lansat în 2011 la Sibiu), ediţiile anterioare putând fi sintetizate astfel:

35   proiecte educaţionale şi de timp liber

130   instituţii şcolare, de cultură, artă, din administraţia publică locală, ONG-uri

100   localităţi din mediul urban şi rural din România (35 judeţe) şi R. Moldova

50000   beneficiari direcţi şi indirecţi (tineri, părinţi, cadre didactice)

Invităm instituţiile şcolare să creeze Grupuri de „Voluntari Pozitivişti” cu care să se înscrie în competiţie până la data de 25 ianuarie 2018. Ulterior, fiecare astfel de grup va primi (prin extragere) 3 misiuni (activităţi ale proiectului) de implementat până la data de 2 iunie, pe tema generală a ediţiei 7: „Misiuni pozitive: redescoperim România”

Toate informaţiile privind proiectele propuse, înscrierea şi participarea pot fi consultate şi descărcate de pe site-ul nostru:www.viatalapozitiv.wixsite.com/editia7

Sesiunea de înscrieri este deschisă până la data de 25.01.2018.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.