Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrieri la a 10 a ediție a Concursului “Drumul spre celebritate”

0

Asociaţia “Pro Valores”, Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, prin Programul “Oportunități la tine acasă”, Radio Romania Cultural, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti îi invită pe tinerii pianisti, profesionisti sau iubitori ai intrumentului cu claviatură, să se înscrie la cea de-a X a ediție a Concursului “Drumul spre celebritate”.

Competiția se va desfăşura în perioada 25 – 27 octombrie 2019, în spaţiile încărcate de istorie şi frumuseţe ale Palatului Mogoşoaia.

Competitorii se vor lupta pentru obținerea Trofeului, care poată în acest an numele marelui pianist și compozitor Dan Mizrahi, precum și pentru a primi șansa unor reale oportunități de afirmare.

Concursul “Drumul spre celebritate”, este singura confruntare muzicală din România care în afara unor premii în bani, creează trambuline de promovare a tinerilor muzicieni, câștigătorul trofeului fiind invitaț să susţină un concert în cadrul stagiunii 2019 – 2020 a Orchestrei de Cameră Radio (sala Radio), precum şi recitaluri pe scene importante.

Totodată laureații la cele 14 categorii de vârstă vor putea evolua în cadrul unor gale care se vor defășura în diverse spații culturale din țară.

În acest an concurenții vor fi împărțiți pe 14 grupe de vârstă și în două mari categorii: profesioniști și iubitori ai pianului, iar în juriul de specialitate se regăsesc nume importante ale artei sunetelor.

Regulamentul complet și condițiile de înscriere pe: https://www.asociatiaprovalores.ro/drumul-spre-celebritate-regulament/

Co-organizatori: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Asociaţia Culturală “Pro Valores”, Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România, prin Programul “Oportunităţi la tine acasă”, Orchestrele și Corurile Radio

Sponsor: Glove Technology Romania

Parteneri: Fairvalue Consulting

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, Agentia decarte.ro, Romania Pozitiva.ro, Bucuresteni.ro, Roportal

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.