Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-ți copilul gratuit la Crosul Copiilor din cadrul Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor

0

• Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani pot participa gratuit la Crosul Copiilor.
• Termenul limită pentru înscrierea acestora este 10 iunie, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Crosul Copiilor

București, 1 iunie 2016: Pe 19 iunie la Poiana Brașov are loc Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, a VII-a ediție. Fie că te-ai înscris deja sau vrei doar să petreci un weekend la munte, adu-l și pe micuțul tău sportiv la Crosul Copiilor, un concurs dedicat celor mici, cu participare gratuită. Competiția se va desfăşura pe platoul de la Stâna Turistică şi va beneficia de arbitraj şi numere de concurs separate de restul maratonului.

Pot participa copii cu vârste între 5 şi 13 ani, care sunt împărţiţi pe 3 categorii de concurs:

• Vârsta între 5 – 8 ani: 250 m;
• Vârsta între 9 – 11 ani: 500 m;
• Vârsta între 12 – 13 ani: 1000 m;

Toţi copiii sub 14 ani vor fi însoţiţi la înscriere de un părinte sau de un tutore, profesor, care va semna declaraţia de consimţământ a părinţilor, prin care sunt de acord cu participarea copilului în competiţie.

Toţi micuții participanţi vor primi numere de concurs, iar finaliștii vor fi premiați cu medalii. După festivitatea de premiere, copiii se vor bucura de un spectacol inedit cu personaje din desene animate și pe lângă multe alte surprize vor putea cânta și dansa pe muzica lui Smiley, care promite un concert plin de energie la Stâna Turistică.

Toate fondurile strânse din taxele de participare ale adulților vor fi donate Comitetului Paralimpic Român și vor fi utilizate pentru susținerea sportivilor paralimpici români la Jocurile Paralimpice de la Rio, din septembrie 2016.
Partenerii strategici din acest an sunt Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția de Sport a Județului Brașov, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Ro Club Maraton, Aqua Carpatica, MedLife, Tymbark, World Class, Smile Experts, Easy Plast, Generali, Buff, Terapie prin Mișcare, Alucro, Bucharest Running Club, Weissman, Futuro, Semimaraton Iași, Bucharest Marathon Raiffeisen Bank, Bucharest Running Club, Ultimate Mudness.

Partenerii media sunt: Europa FM, HotNews.ro, CSR Media, Eva.ro, DoingBusiness.ro, News.ro, Ziare.com, 36fit.com, Auto Motor și Sport, Men’s Health, National Geographic România.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul www.maratondhl.ro.

Vă așteptăm la Start!

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 340,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 59 billion euros in 2015.

Despre Maratonul DHL “Ștafeta Carpaților”

Maratonul DHL – Ștafeta Carpaților este un eveniment aflat la a șaptea editie, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din România cu un număr de participanți în continuă creștere. Prima ediție a avut loc în 2005, iar anul acesta se împlinesc 11 ani de la prima competiție. Maratonul DHL Ștafeta Carpaților s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor fiind de peste 2700, în timp ce, mai mult de 260 de companii importante și-au aliniat echipe proprii la start. Maratonul DHL este considerat ca fiind cel mai bun de acest gen, având elemente specifice, cum ar fi: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate și de promovare a sportului prin intermediul tinerilor. Fondurile strânse depășesc 70,000 de euro și au fost donate unor ONG-urilor dedicate copiilor suferinzi sau aflați în dificultate: Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe și Salvați Copiii România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.