Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrie-te până pe 5 mai în competiția de debate online Closer to Oxford si ai sansa sa castigi unul dintre cele 4 eReadere

0

Drumul spre un eReader si afirmare incepe cu o inregistrare:.)

Inscrie-te până pe 5 mai în competiția de debate online Closer to Oxford si ai sansa sa castigi unul dintre cele 4 eReadere NOOK* puse la bataie.

 
In aceasta (prima)vara dezbatem despre avantajele si dezavantajele introducerii amenzilor proportionale cu veniturile pe motiunea:
 

E timpul ca amenzile sa fie proportionale cu veniturile?

 
De mai bine de zece ani, structuri de calcul prin care amenzile de circulatie se calculeaza proportional cu veniturile sunt utilizate in cateva tari din Europa. Putem extrapola si la alte tipuri de amenzi? Sunt ele, asa cum spune un oficial al ministerului elvetian al Justitiei, „nu mai usoare sau mai grele, ci mai sensibile?” Cat de eficace ar fi ele in Romania sau Moldova, tari in care fiscalitatea si regulile sunt departe de a fi „elvetiene„?
 
Pasii pentru inregistrare sunt mentionati detaliat pe site. Cu cat te inregistrezi mai rapid, cu atat vei afla daca esti afirmator sau negator si vei avea mai mult timp pentru pregatirea infruntarii de idei. Pentru orice nelamurire referitoare la inregistrare, nu ezita sa ne scrii la ofice@closer2oxford.ro 
 
Primele doua echipe din clasamentul general (patru participanti) vor castiga 4 eReadere* Nook Wi-Fi Touch eBook Reader, pentru fiecare dintre membrii sai. Primii 16 clasati in fiecare localitate vor participa la seminarii de lectura critica si argumentare iar in Bucuresti, Iasi si Cluj vor primi abonamente la Bibliotecile British Council Romania. Pentru preluarea premiilor este nevoie de dovada incadrarii membrilor echipei intr-o forma de invatamant superior (licenta sau master). Membrii echipei de organizare C2O nu pot participa, de asemenea nici arbitrii proiectului.  
 
Mult succes tuturor!
Afis debate Closer to Oxford (general)
Despre Closer to Oxford
 
Closer to Oxford este un program educational marca ARDOR, adresat studentilor din 7 centre universitare din Romania si Republica Moldova. Desemnat in 2011 “cel mai bun program educational” prin premiile obtinute la Gala Societatii Civile si Premiile Radio Romania Cultural, Closer to Oxford pune in valoare oameni si argumentele lor, aducand un plus de accesibilitate, provocare intelectuala si continut practicilor de dezbateri, inca firave in Romania.
 
Finantatori ai ARDOR in acest proiect sunt Open Society Foundations si MemoPlus. Parteneri ai proiectului sunt British Council Romania, Centrul pentru Studiul Democratiei, GRASP, Open Politics, Europuls, LEAP, ELSA, Policy Center for Roma and Minorities, Centrul de Resurse pentru participare publica Ce-Re, Cogitus, Educativa, Ospoon. Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews.ro, Romania Pozitiva, Foreign Policy Romania, StudentIq, Studentie.ro, Edu-news.ro si Think Outside the Box.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.