Inscrie-te până pe 5 mai în competiția de debate online Closer to Oxford si ai sansa sa castigi unul dintre cele 4 eReadere

0

Drumul spre un eReader si afirmare incepe cu o inregistrare:.)

Inscrie-te până pe 5 mai în competiția de debate online Closer to Oxford si ai sansa sa castigi unul dintre cele 4 eReadere NOOK* puse la bataie.

 
In aceasta (prima)vara dezbatem despre avantajele si dezavantajele introducerii amenzilor proportionale cu veniturile pe motiunea:
 

E timpul ca amenzile sa fie proportionale cu veniturile?

 
De mai bine de zece ani, structuri de calcul prin care amenzile de circulatie se calculeaza proportional cu veniturile sunt utilizate in cateva tari din Europa. Putem extrapola si la alte tipuri de amenzi? Sunt ele, asa cum spune un oficial al ministerului elvetian al Justitiei, „nu mai usoare sau mai grele, ci mai sensibile?” Cat de eficace ar fi ele in Romania sau Moldova, tari in care fiscalitatea si regulile sunt departe de a fi „elvetiene„?
 
Pasii pentru inregistrare sunt mentionati detaliat pe site. Cu cat te inregistrezi mai rapid, cu atat vei afla daca esti afirmator sau negator si vei avea mai mult timp pentru pregatirea infruntarii de idei. Pentru orice nelamurire referitoare la inregistrare, nu ezita sa ne scrii la ofice@closer2oxford.ro 
 
Primele doua echipe din clasamentul general (patru participanti) vor castiga 4 eReadere* Nook Wi-Fi Touch eBook Reader, pentru fiecare dintre membrii sai. Primii 16 clasati in fiecare localitate vor participa la seminarii de lectura critica si argumentare iar in Bucuresti, Iasi si Cluj vor primi abonamente la Bibliotecile British Council Romania. Pentru preluarea premiilor este nevoie de dovada incadrarii membrilor echipei intr-o forma de invatamant superior (licenta sau master). Membrii echipei de organizare C2O nu pot participa, de asemenea nici arbitrii proiectului.  
 
Mult succes tuturor!
Afis debate Closer to Oxford (general)
Despre Closer to Oxford
 
Closer to Oxford este un program educational marca ARDOR, adresat studentilor din 7 centre universitare din Romania si Republica Moldova. Desemnat in 2011 “cel mai bun program educational” prin premiile obtinute la Gala Societatii Civile si Premiile Radio Romania Cultural, Closer to Oxford pune in valoare oameni si argumentele lor, aducand un plus de accesibilitate, provocare intelectuala si continut practicilor de dezbateri, inca firave in Romania.
 
Finantatori ai ARDOR in acest proiect sunt Open Society Foundations si MemoPlus. Parteneri ai proiectului sunt British Council Romania, Centrul pentru Studiul Democratiei, GRASP, Open Politics, Europuls, LEAP, ELSA, Policy Center for Roma and Minorities, Centrul de Resurse pentru participare publica Ce-Re, Cogitus, Educativa, Ospoon. Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews.ro, Romania Pozitiva, Foreign Policy Romania, StudentIq, Studentie.ro, Edu-news.ro si Think Outside the Box.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează