ÎNSCRIE-TE în programul „101 companii de la Stres la Succes”

0

RBL antreneaza 33 de antreprenori de la stres la succes

”Am incercat tot felul de artificii pentru a-mi duce afacerea la nivelul urmator, insa rezultatele sunt modeste, mai cu seama in raport cu efortul…”  este una dintre nemultumirile frecvente ale antreprenorilor care au trecut de primul an de activitate si produc o cifra de afaceri de peste 100.000 de euro.

Vezi infografic: infogr.am/101-Companii-de-la-stres-la-succes

Echipa de proiect 101 companii de la Stres la Succes a elaborat un program de mentorat national care urmareste sa-i scoata pe antreprenori din cercul vicios descris mai sus. O echipa de 33 de Antrenori de Business (membri ai Romanian Business Leaders) s-a angajat sa se implice voluntar  si sa ofere directie si ghidaj antreprenorilor aflati la inceput, pentru a-i sprijini sa-sa-si multiplice cifra de afaceri.
Procesul de recrutare a primilor 33 de antreprenori care vor fi selectati spre mentorat a inceput saptamana aceasta si se va derula pana la mijlocul lunii iulie.

foto_articol rblEligibili sunt antreprenorii care conduc o afacere profitabila cu minim 3 angajati si o cifra anualade afaceri de peste 101.000 de euro.

Pentru a face parte din program, antreprenorii eligibili vor completa formularul de inscriere, il vor salva si trimite la 101@rbls.ro

 

Echipa de proiect va evalua aplicatiile si ii va invita pe antreprenorii selectati sa intre in program: antreprenorul va fi pus in contact cu antrenorul care va alege sa ii fie mentor, antreprenorul si antrenorul au prima intalnire, al carei rezultat este decizia de comun acord de a incepe procesul de mentorat.

Te invitam sa recomanzi programul de mentorat antreprenorilor pe care-i consideri eligibili.

————————————————————————————————————————-

RBL antreneaza 33 de antreprenori de la stres la succes. Fii unul dintre ei!

”Am incercat tot felul de artificii pentru a-mi duce afacerea la nivelul urmator, insa rezultatele sunt modeste, mai cu seama in raport cu efortul…”

Suna familiar? Daca da, avem vesti bune pentru tine.

Este un cerc vicios din care acum ai putea gasi mai usor iesirea.

Malcolm Gladwell spune, in „Outliers”, ca sunt necesare 10.000 de ore de practica

pentru a excela intr-un domeniu. Iar afacerile nu fac exceptie.

Romanian Business Leaders are o echipa de 33 de Antrenori de Business care vor sa se implice voluntar  si sa ofere directie si ghidaj antreprenorilor aflati la inceput. Sunt, la randul lor, antreprenori si lideri din business, modele vii ca se poate. Sunt oameni care inteleg provocarile cu care te confrunti, pentru ca, la randul lor, au trait experiente si emotii similare.

Obiectivul antrenorilor RBL este sa conduca 101 companii de la stres la succes, in cadrul unui proces de mentorat la nivel national.  Cine sunt antrenorii?

 

Daca esti antreprenor, ai o afacere profitabila cu minim 3 angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 101.000 de euro, te invitam sa te inscrii in program.

Cum functioneaza:

  1. Completezi formularul de inscriere, il salvezi si il trimiti la 101@rbls.ro pana la 10 iulie 2013;
  2. Esti invitat sa intri in program, dupa ce echipa de proiect iti evalueaza aplicatia;
  3. Esti pus in contact cu antrenorul care alege sa iti fie mentor;
  4. Ai o prima intalnire cu antrenorul si decideti de comun acord sa incepeti procesul de mentorat;
  5. Incepi procesul de mentorat si ai acces la un centru dedicat de resurse pentru antreprenori, construit prin contributiile antrenorilor din program si al membrilor Romanian Business Leaders.

Te invitam sa te inscrii in program aici.

Proiectul “101 companii de la stres la succes” porneste de la observatia ca foarte multe dintre companiile noi, cu potential, trec printr-o faza de stagnare si nu reusesc sa faca saltul spre prosperitate. Scopul proiectului este sa ajute antreprenorii sa depaseasca acest prag si sa isi multiplice rata de crestere. Proiectul face parte dintre initiativele Fundatiei Romanian Business Leaders, RBLS, dedicate antreprenoriatului. Detalii despre Fundatie si despre proiecte se afla la www.rbls.ro.

Echipa “101 companii de la stres la succes” este coordonata de Sergiu Negut (Wanted Transformation) si este alcatuita din: Aura Giurcaneanu si Raluca Soare (KPMG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Eugen Voicu (Aviva Pensii), Costin Taracila (Allen Overy), Sorin Tranca (Friends Advertising), Dan Cirstea (United), Oana Paun (The Hub Bucuresti), Mugurel Stan (Asociatia Euro 26), Florin Visa (Raiffeisen Investment), Claudiu Vrinceanu (Wall-Street.ro), Marius Stefan (Autonom rent-a-car), Madalin Dobre (Pierre Audoin Consultants), Ioana Traista (Fundatia PACT), Dora Surugiu (Maastricht School of Management), Radu Manolescu (KM Trust), Sorin Axinte (GLUE), Marius Bostan (VMB Partners), Daniela Cretu (John Maxwell Team), Peter Barta (Fundatia Post-Privatizare) si Andreea Rosca (Excel Communications).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.