Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te în competiția Startupperul Anului! Câștigă premii de 25.000 de euro cu Total!

0

Total a dat startul pentru prima oară în România competiției de antreprenoriat Startupperul Anului, prin care pune la bătaie 25.000 de euro pentru tinerii antreprenori de până în 35 de ani, care activează în orice domeniu sau industrie, iar Impact Hub Bucharest este suporter al competiției!

Până pe 13 noiembrie, înscrie-te în platformă și ai șansa de a câștiga:

  • sprijin financiar în valoare cumulată de 25.000 euro (premiul I – 12.500 euro, premiul II – 7.500 euro si premiul III – 5.000 euro)
  • un program de mentorat și coaching profesional
  • promovare și expunere media

Din platformă, vor fi aleși 15 finaliști, iar un juriu local, format din experți de la Total, specialiști în antreprenoriat, lideri și membri ai comunității de afaceri, vor desemna ulterior cei trei mari câștigători. Evaluarea va fi facută în baza unor criterii precum:

  • caracterul inovator
  • impactul social și comunitar
  • potențialul de fezabilitate și dezvoltare

Competiția “Startupperul Anului susținut de Total” se află la a doua ediție la nivel internațional și se desfășoara în aproape 60 de țări din întreaga lume. Prima ediție a avut loc în 34 de țări din Africa în perioada 2015-2016.

Înscrie-te aici!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.