Înscrie-te în campania „Scoala care daruieste”

0

Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Iarna si Mosul ECDL poate sa lase un cadou la evenimentul vostru! 

Mosul ECDL

In perioada 26 noiembrie – 10 decembrie 2012, Fundatia ECDL ROMANIA invita toti elevii si profesorii sa se inscrie in campania„Scoala care daruieste”. 

Elevii si profesorii din intreaga tara, care intentioneaza sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Iarna de anul acesta, le pot inscrie pe adresa contact@fundatiaecdlromania.ro   pana la data de 10 decembrie 2012 inclusiv si Fundatia ECDL ROMANIA poate face ca Mosul ECDL sa le fie alaturi.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.fundatiaecdlromania.ro  

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează