Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inscrie-te gratuit la Scoala de responsabilitate sociala de la AIESEC!

0

AIESEC Bucuresti organizeaza Scoala de Responsabilitate Sociala intre 27 si 29 Septembrie 2010. Potrivit taraluiandrei, poti sa te inscrii gratuit pe site-ul AIESEC pana pe 18 Septembrie 2010 ca sa poti sa participi la un traininguri, studii de caz si practica.

In prima zi invitatii si participantii vor discuta despre atitudine si importanta ei in constientizarea responsabilitatilor pe care le are fiecare fata de cei din jur si fata de mediul inconjurator. Da, actiunile tale ii influenteaza pe cei de langa tine si de aceea vom discuta despre asta la Scoala de Responsabilitate Sociala.  Cea de-a doua zi intra deja in aspectele practice ale responsabilitatii sociale. Invitatii celei de-a doua zi vor povesti despre campanii ecologice, sociale sau de responsabilitate financiara. Ai multe de invatat de la ei.

In ultima zi inveti cum poti trece de la idei la proiecte pe care poti sa le pui in aplicare. Toate activitatile din ziua a treia te vor ajuta sa descoperi ce metode si unelte de management al proiectelor e cel mai indicat sa folosesti cand organizezi o actiune de responsabilitate sociala.

Invitatii de la Scoala de Responsabilitate Sociala sunt: reprezentati ai Petrom, Teia Gavrilescu de la Viitor Plus, Stefan Palarie – Trainer, reprezentanti de la RBS, Green Report, Ateliere fara Frontiere si Fundatia Principesa Margareta.

Mai mult informatii pe taraluiandrei.ro

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.