Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie ideea ta la AgTech TM Spark Weekend

0

AgTech TM Spark Weekend este hackathon-ul național care dă start inovației în industria agricolă. Înscrie-te și dezvoltă startup-ul tău AgTech. Evenimentul are loc online, pe 13-15 Noiembrie.

Sursa și înscrieri aici.

Hackathon-ul este parte din programul de incubare AgTech TM by Agroland, primul de acest fel din România și are ca obiectiv sprijinirea ideilor și a echipelor care dezvoltă soluții AgTech bazate pe tehnologie, cu scopul de a îmbunătăți eficiența și calitatea practicilor agricole.

Ideile de soluții AgTech pe care le căutăm se bazează fie pe o tehnologie existentă, cu aplicabilitate nouă—drone, senzori, platforme software adaptate pentru o nevoie specifică, problemă sau nișă—sau pe tehnologii noi, unde soarele este limita—aplicații de predicție a stării vremii sau a sănătății culturii, aplicații și sisteme de automatizare a diverselor procese, sisteme de irigații smart, respectiv echipamente hardware, senzori și sateliți IoT, soluții AI, ș.a.

Criterii de selecție idee: > Potențial de scalabilitate > Utilizarea tehnologiei în dezvoltarea startup-ului > Impactul în industria agricolă Selecția va fi făcută de către mentorii implicați în hackathon.

Lista mentorilor va fi disponibilă pe website-ul www.agtechtm.ro. Rezultatele vor fi trimise individual, pe adresa de email specificată. Deadline aplicare: 8 Noiembrie, 2020, ora 23:59

Ce înseamnă că startup-ul tău are impact în industria agricolă? > Ideea ta rezolvă o problemă existentă în industria agricolă, îmbunătățind randamentul, eficiența și profitabilitatea companiilor din acest domeniu. Cum știi că ideea are potențial de scalabilitate? > Ideea ta rezolvă o problemă a unei piețe suficient de mari cât să iți permită cresțerea operatiunilor și a veniturilor în următorii ani. Piața poate fi atât națională cât și internațională. La ce se referă utilizarea tehnologiei în dezvoltarea startup-ului? > Se referă la dezvoltarea unui produs software / hardware, serviciu sau aplicație care se bazează pe utilziarea limbajelor de programare sau a aplicațiilor existente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.