Inregistrarile de la conferinta Optimism 2009

1

De pe  ligaoptimistilor.ro am găsit înregistrările din conferința Optimism 2009, ediția de toamnă. Bogdan Naumovici, Cristian Mungiu, Andreea Bănică sunt doar o parte din invitații de la acest eveniment! Redăm, în continuare chiar invitația site-ului către vizionarea filmelor conferinței.

cum-a-fost-la-optimism-2009„Asa cum va promiteam imediat dupa Optimism 2009, iata inregistrarea completa a evenimentului care ne-a adus colturile gurii ceva mai aproape de urechi decat intr-o zi de vineri obisnuita.

Enjoy!

Optimismul nu e starea de spirit in care tu stai si nu faci nimic, ca sa il parafrazez pe Manafu, si asta o stim pe sarea noastra, pentru ca pufuletii chiar incearca din rasputeri sa faca romanii mai fericiti. Si speram ca reusim, macar cateva momente pe zi, cand va rasfatati cu fericirea la punga.”

Dar hai sa vedem ce spun chiar invitatii! Intră pe ligaoptimistilor.ro!

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.