Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INEDIT: Metallica – Through The Never, de astăzi pe marile ecrane din România

0

 Filmul concert „Metallica – Through The Never” va rula pe marile ecrane din întreaga ţară începând de astăzi, în format 3D, cu exclusivitate pentru formatul IMAX în prima săptămână. Astfel, după ce a cucerit stadioane întregi de fani cu show-urile incendiare, trupa rock Metallica a pornit să cucerească cinematografele, cu aceeaşi vitalitate şi ritmuri nebuneşti.

metallica film

“Metallica – Through The Never” îmbină experienţa unui film de acţiune palpitant cu ritmurile pătrunzătoare ale unui concert legendar pe unul dintre cele mai mari stadioane ale lumii.  Vibrant, intens, copleşitor şi chiar şocant pe alocuri, filmul este un spectacol pe care fanii muzicii rock nu trebuie să-l rateze.

Primele minute sunt o explozie de aplauze, pe fundalul cărora îşi fac apariţia în scenă legendarii membri ai trupei Metallica, în vervă, pregătiţi să ofere în egală măsură fanilor de pe stadion şi spectatorilor din cinematograf showul vieţii lor. Printre fani care fredonează înfocat, spectatorii îl cunosc pe Trip, un tânăr adolescent membru al echipei tehnice care primeşte o misiune urgentă: trebuie să recupereze un obiect secret înainte de finalul show-ului. Porneşte grăbit să îndeplinească misiunea şi ajunge înainte sa-şi dea seama, în mijlocul unei lumi apocaliptice care tocmai se distrugea dincolo de zidurile stadionului. Criminali călăreţi, revolte, explozii, accidente – toate acesatea sunt doar primele obstacole pe care trebuie să le depăşească tânărul metalist pentru a reuşi să-şi îndeplinească misiunea.

James Hetfield şi Lars Ulrich, fondatorii legendarei trupe de rock explică ce i-a inspirat pentru acest film: “Ne place să facem lucrurile mereu diferit, aşadar de data aceasta am plănuit totul invers: în loc să începem cu un turneu pe care îl transformăm în film la final, am gândit întâi un film, iar pe baza scenariului am creat cel mai dinamic playlist posibil, păstrând însă echilibrul între ritmul cântecelor, melodiile preferate ale fanilor şi piesele mai profunde, prezente pe album.”

Filmat cu 24 camere simultan, dintr-o perspectivă 360 de grade şi cu efecte speciale care reproduc fidel atmosfera şi senzatiile din mijlocul mulţimii animate de un concert de asemenea amploare, filmul este cu siguranţă unul memorabil

Concomitent cu lansarea filmului, Universal Music va lansa în România noul album Metallica, care este în acelaşi timp coloană sonoră şi sursă de inspiraţie a filmului. Albumul poartă acelaşi nume ca filmul şi se anunţă la fel de intens.  Albumul va include 16 piese, pe 2 discuri şi este aşteptat cu nerăbdare de fanii trupei rock.

Mai multe detalii despre film vă invităm să aflaţi de pe pagina de Facebook Forum Film: http://www.facebook.com/CineForum.ro şi de pe www.cineforum.ro.

Despre Cineforum Forum Film Romania, compania care se ocupă începând cu anul 2010 de distribuţia titlurilor Disney şi nu numai, administrează conţinutul platformei integrate de comunicare www.cineforum.ro. Acest site va asigura o mai bună comunicare atât cu partenerii, cât şi cu jurnalştii şi cu iubitorii de filme. Cineforum are ca scop oferirea celor mai noi materiale despre filmele ce urmează să apară şi despre cele ce sunt deja prezente în cinema. Pe blog puteţi găsi diverse informaţii: de la recenzii şi articole până la concursuri cu premii. Materialele ce se regăsesc pe site sunt complete şi foarte bine structurate, oferind un acces continuu la detalii ale filmelor distribuite de Forum Film în România.

 

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de film

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.