Incepe Ediția a VIII-a, „Ediția Suporterilor”

0

Programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare a deschis înscrierile în cea de-a VIII-a ediție, „Ediția Suporterilor”. Cadrele didactice din grădinițe, școli și licee de oriunde din țară sunt invitate să își înscrie unitățile de învățământ conform Regulamentului pe www.patruladereciclare.ro între 1 și 19 octombrie 2018.

Ediția precedentă a fost numită „Ediția Campionilor” grație performanțelor excepționale ale școlilor înscrise. În acest an școlar, „Campionii” din Patrulele de Reciclare își continuă activitatea și dedică ediția Suporterilor – toți cetățenii, familiile, instuțiile, firmele și organizațiile care vor trimite la reciclare aparate electrice vechi sau defecte și vor susține astfel cauza copiilor și profesorilor voluntari.

Alteța Sa Regală Principesa Maria a României, sub al cărei Înalt Patronaj se desfășoară programul, a încurajat Suporterii să se implice, declarând: „Copiii și profesorii voluntari înscriși în program ne-au învățat că fiecare dintre noi creează lumea în care își dorește să trăiască și contribuie la sustenabilitatea resurselor Planetei. Așa cum a demonstrat succesul Ediției Campionilor, datorăm acestor tineri faptul că milioane de români au înțeles că suntem responsabili pentru calitatea vieții noastre și au început să acționeze în consecință, în fiecare zi. […]”

Ediția a VIII-a a Patrulei de Reciclare debutează anul acesta într-un mod inedit, ca parte dintr-un  proiect european lansat chiar acum, în luna octombrie 2018.

Aflați mai multe pe site!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.