Incepe a doua editie a caravanei Dezbaterilor Societale!

0

Caravana Societal da startul celei de-a doua runde a dezbaterilor. In lunile august si septembrie, echipa Societal impreuna cu Managerii Societal organizeaza o noua serie de dezbateri pe tema Responsabilitatii Sociale. Traseul caravanei e marcat de aceasta data de: Miercurea Ciuc, Craiova, Targu Jiu, Buzau, Calarasi, Ramnicu Valcea, Constanta si Galati. ONGistii vor avea ocazia sa afle cum pot aduce conceptul de Responsabilitate Sociala in organizatia lor, iar intalnirile vor crea contextul perfect pentru noile ONG-uri care doresc sa adere la Reteaua Societal.

Dezbaterile sunt atat un prilej de dialog cu echipa Societal si Managerii Societal, cat si o oportunitate de a invata din experienta membrilor Retelei Societal. Managerii au absolvit in luna mai 2013 un curs de Responsabilitate Sociala, organizat pe cele patru domenii: mediu, sociale, economice si de buna guvernanta. Va invitam sa faceti apel la ei pentru a va responsabiliza propriile proiecte!

Discutiile dezbaterilor vor cauta rapunsuri la urmatoarele intrebari :

 • Care e “factura” sociala si de mediu a ONG-ului meu?
 • Ce inseamna un ”proiect responsabil”?
 • La ce servesc intrumentele responsabilitatii sociale in organizatia mea?
 • Ce exemple de bune practici exista in Reteaua Societal ?
 • Care sunt perpectivele de Parteneriat cu Societal ?
 • In ce consta Ghidul de Responsabilitate Sociala ?

 

Iata AGENDA dezbaterilor Societale. Verifica dezbaterea care este mai aproape de tine!

30 August–  MIERCUREA CIUC, ora 14, Hotel Salvator, sala A

 • Asociatia ProEducatione

11 Septembrie- CRAIOVA

 • Asociatia EuroProtector
 • Centrul Zonal de Educatia Adultilor

12 Septembrie- TARGU JIU, ora 9.30

 • Asociatia Educatia de-a Lungul Intregii Vieti

12 Septembrie- BUZAU, ora 9.30

 • Asociatia pentru Initiative Durabile Alternative

13 Septembrie- CALARASI, ora 10, Camera de Comert, Industries i Agricultura

 • Asociatia pentru Dezvoltare Durabila

18 Septembrie- RAMNICU VALCEA, Biblioteca Judeteana “Antim Ivireanul” Valcea

 • Fundatia Casa Cartii

26 Septembrie- CONSTANTA, ora 13

 • Centras- Constanta

27 Septembrie- GALATI, Bankers Hub

 • Asociatia Activ4Youth2013

Pe masura ce orele si locatii exacte ale dezbaterilor vor fi stabilite, acestea vor fi comunicate pe evenimentul Facebook al celei de-a doua editii a Caravanei Dezbaterilor Societale.

INSCRIERE:

Trimiteti un e-mail de confirmare la adresa: diana.calin@reper21.org.  Participarea este conditionata de Adeverinta de ONGist semnata de organizatia din care faceti parte, pe care o puteti descarca de la www.societal.ro/useruploads/comuplds/reper21/adeverinta_ongist_societal.pdf.

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau faceti o plimbare pana la locatia evenimentului.

ORGANIZATORI: Asociatia REPER21 in parteneriat cu Managerii Societal.

Afis Caravana dezbaterilor - editia II - mic

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.