Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inca te mai poti incrie la Concursul National de Scenarii pana la data de 21 martie 2011

0

Concursul Naţional de Scenarii se află la cea de-a XI-a ediţie. HBO România va organiza şi în acest an concursul în parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Românesc), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuând colaborarea începută în 2005.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Concursul National de Scenarii

Concursul Naţional de Scenarii este unul dintre cele mai importante proiecte iniţiate şi derulate de HBO România, devenind deja o tradiţie. O parte dintre câştigătorii ediţiilor anterioare ale concursului lansat de HBO România s-au afirmat în scurt timp nu numai la nivel naţional, ci şi în afara graniţelor ţării noastre, demostrând seriozitatea şi autenticitatea Concursului.

Juriul pentru Concursului Naţional de Scenarii este următorul:

Pentru secţiunile scenarii de scurt şi lung metraj :

Cristina Corciovescu – Critic de film

Andrei Creţulescu – Creative Manager HBO

Mihai Chirilov – Director TIFF / Critic de film

Adrian Sitaru  – Regizor / ScenaristAna

Maria Sandu – Scriitor / Jurnalist

Pentru secţiunea scenariu de documentar:

Cristina Corciovescu – Critic de film

Andrei Creţulescu – Creative Manager HBO

Mihai Chirilov – Director TIFF / Critic de film

Claudiu Mitcu – Regizor

Ana Maria Sandu – Scriitor / Jurnalist

Toate înscrierile pentru Concursul Naţional de Scenarii – Ediţia 2011 se pot realiza numai prin intermediul site-ului www.hbo.ro/concursscenarii. Aici poate fi găsit şi Regulamentul complet pentru secţiunile lung şi scurt metraj şi documentar.

Premiile oferite de către HBO România în cadrul Concursului Naţional de Scenarii sunt următoarele:

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj” – 3000 USD

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj” – 1500 USD

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar” – 2000 USD

”Premiul HBO  – 3 zile la TIFF” va fi pus la dispoziţia celor 9 (nouă) finalişti ai celor trei categorii

Perioada de desfăşurare a concursului: 1 februarie 2011 – 21 martie 2011. Data de 21 martie, ora 13:00, este ultima dată exactă la care un scenariu se poate înscrie la Concursul Naţional de Scenarii.

Despre HBO Romania

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana.
HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.