Inca te mai poti incrie la Concursul National de Scenarii pana la data de 21 martie 2011

0

Concursul Naţional de Scenarii se află la cea de-a XI-a ediţie. HBO România va organiza şi în acest an concursul în parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Românesc), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuând colaborarea începută în 2005.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Concursul National de Scenarii

Concursul Naţional de Scenarii este unul dintre cele mai importante proiecte iniţiate şi derulate de HBO România, devenind deja o tradiţie. O parte dintre câştigătorii ediţiilor anterioare ale concursului lansat de HBO România s-au afirmat în scurt timp nu numai la nivel naţional, ci şi în afara graniţelor ţării noastre, demostrând seriozitatea şi autenticitatea Concursului.

Juriul pentru Concursului Naţional de Scenarii este următorul:

Pentru secţiunile scenarii de scurt şi lung metraj :

Cristina Corciovescu – Critic de film

Andrei Creţulescu – Creative Manager HBO

Mihai Chirilov – Director TIFF / Critic de film

Adrian Sitaru  – Regizor / ScenaristAna

Maria Sandu – Scriitor / Jurnalist

Pentru secţiunea scenariu de documentar:

Cristina Corciovescu – Critic de film

Andrei Creţulescu – Creative Manager HBO

Mihai Chirilov – Director TIFF / Critic de film

Claudiu Mitcu – Regizor

Ana Maria Sandu – Scriitor / Jurnalist

Toate înscrierile pentru Concursul Naţional de Scenarii – Ediţia 2011 se pot realiza numai prin intermediul site-ului www.hbo.ro/concursscenarii. Aici poate fi găsit şi Regulamentul complet pentru secţiunile lung şi scurt metraj şi documentar.

Premiile oferite de către HBO România în cadrul Concursului Naţional de Scenarii sunt următoarele:

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj” – 3000 USD

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj” – 1500 USD

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar” – 2000 USD

”Premiul HBO  – 3 zile la TIFF” va fi pus la dispoziţia celor 9 (nouă) finalişti ai celor trei categorii

Perioada de desfăşurare a concursului: 1 februarie 2011 – 21 martie 2011. Data de 21 martie, ora 13:00, este ultima dată exactă la care un scenariu se poate înscrie la Concursul Naţional de Scenarii.

Despre HBO Romania

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana.
HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează