Inca 5 zile pentru inscrierea de proiecte care pot schimba Romania

0

ReStart Romania – inca 5 zile pentru inscrierea de proiecte care pot schimba Romania

www.restartromania.ro

Pana pe 12 octombrie inclusiv, mai poti trimite idei de proiecte care pot schimba viata din cartierul, orasul sau comunitatea voastra pentru ReStart Romania.

In competitie s-au inscris deja peste 70 de idei de proiecte. Printre acestea se numara propuneri pentru sisteme de vot electronic sau pentru monitorizarea cheltuielilor publice inutile, dar si o harta a accesibilitatii pentru persoanele cu dizabilitati, un ghid de iubit Bucurestiul, o platforma de interactiune intre administratiile de bloc si locatari sau o harta a faptelor bune in Romania.

ReStart Romania este o competitie deschisa tuturor in care se propun, discuta si dezvolta proiecte care promoveaza utilizarea de resurse si tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale. Daca si tu ai idei care pot schimba in bine, o mica partea din lumea ta, inscrie-te in competitie. Daca ideea ta este votata de public si convinge juriul, ai sansa sa primesti 5.000 USD pentru a dezvolta si implementa proiectul mai departe.

Afla mai multe pe www.restartromania.ro sau pe www.facebook.com/RestartRomania

ReStart Romania este un proiect al TechSoup Romania, realizat cu sprijinul unei finantari a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri: Microsoft RomaniaSenior InteractiveFundatia Romano-Americana.

Realizat cu sprijinul unei finantari din partea Ambasadei SUA in Romania.

 

O campanie sprijinita de Gandul.info

Alaturi de: MediafaxBusiness MagazinDecat o RevistaGazeta de SudZeList Monitor

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează