Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inca 5 zile pentru inscrierea de proiecte care pot schimba Romania

0

ReStart Romania – inca 5 zile pentru inscrierea de proiecte care pot schimba Romania

www.restartromania.ro

Pana pe 12 octombrie inclusiv, mai poti trimite idei de proiecte care pot schimba viata din cartierul, orasul sau comunitatea voastra pentru ReStart Romania.

In competitie s-au inscris deja peste 70 de idei de proiecte. Printre acestea se numara propuneri pentru sisteme de vot electronic sau pentru monitorizarea cheltuielilor publice inutile, dar si o harta a accesibilitatii pentru persoanele cu dizabilitati, un ghid de iubit Bucurestiul, o platforma de interactiune intre administratiile de bloc si locatari sau o harta a faptelor bune in Romania.

ReStart Romania este o competitie deschisa tuturor in care se propun, discuta si dezvolta proiecte care promoveaza utilizarea de resurse si tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale. Daca si tu ai idei care pot schimba in bine, o mica partea din lumea ta, inscrie-te in competitie. Daca ideea ta este votata de public si convinge juriul, ai sansa sa primesti 5.000 USD pentru a dezvolta si implementa proiectul mai departe.

Afla mai multe pe www.restartromania.ro sau pe www.facebook.com/RestartRomania

ReStart Romania este un proiect al TechSoup Romania, realizat cu sprijinul unei finantari a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri: Microsoft RomaniaSenior InteractiveFundatia Romano-Americana.

Realizat cu sprijinul unei finantari din partea Ambasadei SUA in Romania.

 

O campanie sprijinita de Gandul.info

Alaturi de: MediafaxBusiness MagazinDecat o RevistaGazeta de SudZeList Monitor

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.