Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INA lansează procesul de recrutare şi selecție a personalului specializat pentru organizarea și desfășurarea programelor de formare profesională (perfecționare și formare specializată)

0

Institutul Naţional de Administraţie (INA) recrutează şi selectează la nivel național personal specializat (formatori, funcționari publici și personal contractual cu experiență în administrația publică, certificați în condițiile legii, precum și personal didactic din învățământul superior) pentru derularea programelor de formare profesională – perfecționare și formare specializată, care vor fi derulate prin Direcția programe de perfecționare, Direcţia programe de formare specializată și Centrele teritoriale (Constanţa, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara), pe următoarele domenii de formare:

 1. Elaborarea reglementărilor
 2. Managementul financiar
 3. Audit public intern (inclusiv SCIM)
 4. Urbanism
 5. Etică și integritate
 6. Managementul serviciilor sociale
 7. Achiziții publice
 8. Comunicare și relații publice
 9. Resurse umane
 10. Management de proiect
 11. Stare civilă și evidența persoanelor
 12. Reprezentare instituțională
 13. Managementul protecției informațiilor clasificate
 14. Managementul situațiilor de urgență
 15. Management strategic
 16. Digitalizare, smart city și dezvoltare durabilă

Recrutarea și selecția personalului specializat se va realiza conform prevederilor Metodologiei de recrutare și selecție a personalului specializat pentru programele de formare profesională organizate de Institutul Național de Administrație . Modelul de Planificare sesiune de formare poate fi descărcat aici.

Persoanele interesate sunt invitate să-și depună candidatura online, prin crearea unui cont pe platforma de training INA sau accesarea contului existent (www.training.ina.gov.ro); pentru detalii vă rugăm să consultați Instrucțiuni de înscriere

Perioada de înscriere este 07 – 23 aprilie 2021.

Rezultatele procesului de recrutare și selecție vor fi comunicate prin e-mail fiecărei persoane înscrise în acest proces.

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.