IN TRANSYLVANIA, un festival în inima Ţării Făgăraşului

0

IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL!

Între 10 si 13 Iulie 2014, distractia se muta la festivalul IN TRANSYLVANIA, în judetul Brasov, zona turistica Sâmbata – Dragus din Tara Fagarasului. Cu un mix bun de muzica, teatru, activitati de aventura si competitii sportive, IN TRANSYLVANIA, primul fe stival din România organizat pe o pârtie de schi, se prezinta înca de la prima editie ca un eveniment de top în rândul festivalurilor din tara.

posterINTRANSYLVANIA

În cele 4 zile de festival urca pe scena trupe straine precum Kiril Djaikovski ft. TK Wonder (Macedonia), Dubio za Kolektiv (Bosnia), Alternosfera si Zdob si Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia) dar si românesti: Suie Paparude, Subcarpati, Luna Amara, Domino, Jak DC, Touluse Lautrec si multi altii urmând sa f ie anuntati în lunile ce urmeaza.

Localizat pe o pârtie de schi la poalele muntilor Fagaras, la o altitudine de 690 m si înconjurat de padure, festivalul ofera o perpectiva spectaculoasa asupra Tarii Fagarasului cu toate atractiile turistice din zona, iarpe timp de seara acesta devine un adevarat spectacol vizual.  Pe o raza de aproximativ 20 de km se gasesc numeroase obiective si atractii turistice: Cetatea Fagarasului, Manastirea Sâmbata, Herghelia Sâmbata, Cabana Sâmbata, Strandul Victoria, Transfagarasanul, Bâlea Lac dar si satele din comunitatea Tarii Fagaraslui, pastravarii si o multitudine de trasee turistice. Astfel, festivalul IN TRANSYLVANIA isi propune sa contribuie din plin la dezvoltarea turistica a zonei  si sa promoveze cultura si datinile Tarii Fagarasului.

Aflata la o distanta de 3 ore și jumatate de Bucuresti, o ora de Sibiu si o ora de Brasov, amplasarea festivalului ofera peste 2000 de locuri de cazare pe o raza de 3 km. Celor care prefera sa stea la cort le -am pregatit un camping în mijlocul unei poieni chiar lânga zona de festival.

Pe langa muzica, teatru si alte activitati menite sa faca  atmosfera una de neuitat, IN TRANSYLVANIA si Clubul Sportiv Smart Atletic organizeaza Maratonul Transilvaniei, o competitie sportiva cu 2 probe independente: MTB Cross-country si Trail Running. Fiecare întrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu si avansat. Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile în reteaua de bilete myticket. Pretul unuiabonament este de 70 de lei, iar biletele de o zi variaza înte 10  si 35 de lei.

Partenerii acestui proiect sunt: Centr-ul Regional de Dezvoltare Durabila si Promovare a Turismului Antropic si Natural Tara Fagarasului, Fundatia Comunitara Tara Fagaratului, Primaria Dragus, Smart Atletic, Asociatia Culturala Turn, Compania de teatru D’AYA, 360 Revolution, Heineken Romania, Omnimind, Pensiunea Casa Zmeilor. Partenerul media oficial este Kiss FM.

Mai multe informatii gasiti pe www.intransylvania.ro

http://www.facebook.com/intransylvania

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează